Wednesday, 30 April 2014 18:13

THE HOLY TRINITY: Εγχώριο guitar project

Written by 

    Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το Δελτίο Τύπου που μας ήρθε και αφορά τη συνεργασία 6 ιδιαίτερων Ελλήνων μουσικών η οποία θα λάβει χώρα στο Remedy club, για 3 ζωντανές εμφανίσεις μέσα στον Μάιο.

     

    "HOLY TRINITY Guitar Project
    Συνεχίζοντας την ανάδειξη projects που διακατέχονται από πρωτοτυπία και έμπνευση, το team του REMEDY club, παρουσιάζει τη μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα δημιουργία του πρώτου rock super group, με τη σύμπραξη 6 κορυφαίων μουσικών της εγχώριας (και όχι μόνο) σκηνής.
    Τρεις απόλυτοι guitar heroes, ένα συναρπαστικό rythm section και μια μαγική keyboard οπτική, σε ένα ξεχωριστό, απρόσμενο πάντρεμα styles και δεξιοτεχνίας.

    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΡΟΚΙΔΗΣ, ΣΙΜΟΣ ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ και ΤΑΣΟΣ ΣΟΚΟΡΕΛΗΣ, κιθαρίστες με ιδιαίτερο ο καθένας ύφος, συγκροτούν το "ελληνικό G3", έχοντας συνοδοιπόρους τρεις ακόμη διάσημους μουσικούς: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΚΑΝΑΣ (μπάσο), ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (τύμπανα) και ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΟΥΣΕΛΗΣ (keyboards).

    Έχοντας διαγράψει άπαντες εντυπωσιακή πορεία σε δισκογραφικό-συνθετικό-εκτελεστικό επίπεδο (συνεργαζόμενοι με μεγάλα ονόματα σε Ελλάδα και εξωτερικό), οι συμμετέχοντες στο HOLY TRINITY project, θα μαγέψουν το κοινό σε 3 εμφανίσεις στο REMEDY club (2, 9 και 23 Μάη).

    Λατρεμένα. διαχρονικά κομμάτια-ύμνοι από τον ευρύτερο χώρο του rock, φιλτράρονται και αναδομούνται μέσα από το πρίσμα της πείρας και της δεινότητας των μελών του HOLY TRINITY, σε μια έκρηξη πρωτοτυπίας και νεοφανούς άποψης."