Wednesday, 30 April 2014 18:16

DEAD CONGREGATION: Νέο album, παρουσίαση στο Ragnarock Club & live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Written by 

    Έξι χρόνια μετά το ντεμπούτο full-length τους, "Graves of the Archangels", οι Έλληνες death metallers Dead Congregation, αναγνωρισμένοι παγκοσμίως ως ένα από τα πλέον ποιοτικά συγκροτήματα του συγκεκριμένου ήχου, κυκλοφορούν στις 5 Μαΐου το νέο τους album, "Promulgation of the Fall", σε CD από την Martyrdoom Productions, ενώ θ’ ακολουθήσει αργότερα η κυκλοφορία του σε LP από τη NoEvDia.


    Το συγκρότημα θα παίξει live το Σάββατο 10 Μαΐου στο An Club, σε μία συναυλία στην οποία θα συμμετάσχουν ως special guests οι Άγγλοι Grave Miasma και Cruciamentum μαζί με τους Θεσσαλονικείς The Psalm. Σημειώνουμε ότι μια μέρα πριν την άλωση της σκηνής του AN club, στο Ragnarok Club (Α. Μεταξά 25 7 Θεμιστοκλέους, Πλ. Εξαρχείων), την Παρασκευή 9 Μαΐου θα γίνει η παρουσίαση του νέου δίσκου των DEAD CONGREGATION. Μαζί θα είναι και όλες οι μπάντες που θα ανέβουν στην σκηνή του An!

    Περισσότερες λεπτομέρειες για τα live της μπάντας, μπορείτε να διαβάσετε στο Δελτίο Τύπου που μας έστειλαν οι διοργανωτές.

    10 ΜΑΙΟΥ 2014
    DEAD CONGREGATION / GRAVE MIASMA/ CRUCIAMENTUM / THE PSALM @ an club!
    Είσοδος: 15€
    Πόρτες: 19:30
    Έναρξη: 20:00
     
    Για δύο αποκλειστικές εμφανίσεις, σε Αθήνα το Σάββατο 10 Μαΐου(An Club) και Θεσσαλονίκη την Κυριακή 11 Μαΐου (8Ball Club), θα έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε ένα ονειρικό lineup που αδιαμφισβήτητα ικανοποιεί τα γούστα κάθε οπαδού της ακραίας μουσικής.

    Επικεφαλείς θα είναι οι DEAD CONGREGATION που μπορούν με άνεση να χαρακτηριστούν ως το μεγαλύτερο Ελληνικό death metal συγκρότημα της τελευταίας δεκαετίας και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως με πιστούς οπαδούς σε κάθε άκρη της Γης. Μετά από 6 χρόνια δισκογραφικής σιωπής, επανέρχονται με τον νέο πολυαναμενόμενο τους δίσκο ο οποίος κυκλοφορεί μέσα στο 2014 και θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ζωντανά για πρώτη φορά το νέο τους υλικό.

    Μαζί τους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι Βρετανοί occult death/black metal άρχοντες GRAVE MIASMA, οι συμπατριώτες τους oldschool death metallers CRUCIAMENTUM και τέλος οι death/doom metallers THE PSALM (πρώην μέλη των Nocturnal Vomit) από την Θεσσαλονίκη. Με αυτό το lineup γίνεται αντιληπτό πως An club και Eightball club αναμένεται να μετατραπούν στα πιο σκοτεινά μπουντρούμια στις 10 και 11 Μαΐου.

    Προπώληση εισιτηρίων 12€ (περιορισμένα):
    Αθήνα: Bowel of Noise records (Official) (Τζώρτζ 6, Στοά Μπακάλα, Πλατεία Κάνιγγος) και Metal Era (Εμμανουήλ Μπενάκη 22)

    Θεσσαλονίκη: "The nephilim metal merch store" (Πατριάρχου Ιωακείμ 17) και Ticket House/Musicland (Μητροπόλεως 102)

    Ηλεκτρονικά εισιτήρια 12€ (περιορισμένα) / e-Tickets 12€ (limited) via paypal:
    Αθήνα: http://www.eventbrite.com/e/dead-congregation-athens-tickets-10599590661

    Θεσσαλονίκη: https://www.eventbrite.com/e/dead-congregation-thessaloniki-tickets-10599612727

    Free poster for each e-ticket