Tuesday, 13 May 2014 12:11

STONE COLD DEAD: Τα πρώτα βήματα της νέας μπάντας του Γιώργου Μπόκου

Written by 

    Τον Γιώργο Μπόκο τον γνωρίζουμε ως μουσικό από την θητεία του στους Rotting Christ και στους Nightfall. Τώρα ξεκινά ένα νέο σχήμα που έχει το όνομα Stone Cold Crazy. Από αυτό το καινούριο συγκρότημα μας ήρθε η παρακάτω ανακοίνωση για τα βήματα της.

     
    "Oι Stone Cold Dead , η μπάντα του Γιώργου Μπόκου (ex Rotting Christ, ex Nightfall) ολοκλήρωσε την ηχογράφηση του πρώτου της δίσκου και ήδη βρίσκεται στη τελική διαδικασία της μίξης στα Grindhouse Studio Athens.
    Η τρίπτυχη διαδρομή αναζήτησης του εσώτερου εαυτού αποτελεί τη βασική θεματολογία των 9 κομματιών που συμπεριλαμβάνονται στο δίσκο και τρεις κορυφαίοι drummers αλλά και πολύ ιδιαίτεροι μουσικοί , έχουν αναλάβει ο καθένας από μια τριάδα για την ηχογράφηση των τυμπάνων: Γιώργος Κόλλιας (Nile), Dimitrios Dorian aka Vorskaath (Zemial, ex Markus Stockhausen), Γιάννης Σταυρόπουλος (Nukleus Jazz Quartet).


    Οστόσο το line up της μπάντας είναι το εξής: Γιώργος Μπόκος στις κιθάρες - φωνητικά, Χάρης Παζαρούλας (Ostrobothnian Chamber Orchestra) στο κοντραμπάσο - ηλεκτρικό μπάσο και Dimitrios Dorian στα τύμπανα.
    Την παραγωγή του δίσκου έχει αναλάβει ο ίδιος ο Γιώργος Μπόκος, η μίξη γίνεται απο τον Βασίλη Γκουβάτσο , τους στίχους έγραψε ο Χάρης Παζαρούλας ενώ το artwork επιμελήθηκε ο Costin Chioreanu (Arch Enemy, Mayhem, Roadburn Festival).


    O δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2014."