Friday, 16 May 2014 14:14

BLACK SABBATH: Η τελευταία συναυλία τους (;)

Written by 

    H επικείμενη συναυλία των Black Sabbath στο Λονδίνο δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία, σύμφωνα με τον Tony Iommi.
    O master των riffs, Tony Iommi, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η headline εμφάνιση των Black Sabbath στο Barclaycard British Summer Τime που θα λάβει χώρα στο Hyde Park του Λονδίνου, να είναι και η τελευταία για τους Βρετανούς θρύλους.«Δεν θέλω να είναι η τελευταία μας εμφάνιση, αλλά δεν έχουμε και κάτι κανονισμένο από πλευράς συναυλιών μετά το Λονδίνο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να περιοδεύω πια για μεγάλα χρονικά διαστήματα, γιατί είναι κουραστικό για εμένα», δηλώνει ο Iommi και συμπληρώνει σχετικά με την κατάσταση της υγείας του: «Βρίσκομαι στο στάδιο όπου πρέπει να σιγουρεύω συνεχώς αν ο καρκίνος επιστρέφει ή υποχωρεί. Ανησυχώ γι' αυτό. Αφού ξεμπερδέψουμε με τα live, θα πάω αμέσως για εξετάσεις για να δω πού βρισκόμαστε.»

    Την ίδια μέρα με τη πιθανή τελευταία συναυλία των Black Sabbath στις 4 Ιουλίου, θα εμφανιστούν επίσης οι Soundgarden, Faith No More, Motörhead, Soulfly κ.ά.