Saturday, 17 May 2014 13:06

TIM LAMBESIS: 6 χρόνια φυλακή για τον frontman των As I Lay Dying

Written by 

    Σε 6 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε τελικά ο Tim Lambesis, κατηγορούμενος ότι σχεδίαζε τη δολοφονία της συζύγου του.

    Ο frontman των As I Lay Dying επιχείρησε να προσλάβει δολοφόνο για να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του, Meggan. Ο "hitman" τον οποίο προσέλαβε, αποδείχθηκε τελικά undercover αστυνομικός, ο οποίος συνέλαβε επί τόπου τον Tim.
    Η Meggan ζήτησε από το δικαστήριο τη μεγαλύτερη δυνατή ποινή κι εφ’όρου ζωής περιοριστικά μέτρα, καθώς όπως δήλωσε νιώθεί πως η ζωή της κινδυνεύει και είναι «εύθραστη σαν ένα κομμάτι χαρτί που το παρασέρνει ο αέρας».
    Ο Lambesis παρουσιάστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο, παραδέχτηκε ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ την οικογένειά του, κι απευθυνόμενος στη Meggan είπε: «νιώθω βαθύτατες τύψεις. Σε ευχαριστώ για τις προσευχές σου, που αποδεικνύουν ότι ακόμα έχεις καρδιά».
    Η υπεράσπιση τού Lambesis παρουσίασε σαν ελαφρυντικό το γεγονός ότι ο χαρακτήρας τού Tim έχει αλλοιωθεί από τα στεροειδή που κατανάλωνε τελευταία, κάτι που δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο.
    Οι υπόλοιποι As I Lay Dying, οι οποίοι ήταν παρόντες στη δίκη, πρόσφατα σχημάτισαν τη μπάντα Wovenwar, μαζί με τον frontman Shane Blay από τους Oh, Sleeper