Tuesday, 20 May 2014 15:39

DOOMOCRACY: "Faceless" (νέο lyric video)

Written by 

     

    Οι Doomocracy, το νέο epic doom metal σχήμα που μας συστήνεται από το Ηράκλειο της Κρήτης, έχει ετοιμάσει ένα lyric video για το τραγούδι "Faceless", ως προάγγελο του ντεμπούτου τους "The End is Written" που αναμένεται στις 20 Ιουνίου

     

    Νεοσύστατοι και εμπνευσμένοι από τα σπουδαιότερα έργα των Solitude Aeturnus (κυρίως), Candlemass και Memento Mori, οι Doomocracy ηχογράφησαν τον παρθενικό τους δίσκο στο Mad Hat Studio του Ηρακλείου. Τη μίξη ανέλαβε ο φημισμένος Daniel Bergstrand (Meshuggah, In Flames, Dimmu Borgir, Evergrey) στα σουηδικά Dug Out studios και το mastering φέρει την υπογραφή του Peter In De Betou (Morgana Lefay, Memento Mori, Entombed). Πριν λίγες μέρες, το συγκρότημα πραγματοποίησε και την πρώτη του ζωντανή εμφάνιση.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το artwork του "Τhe End is Written" ανήκει στον θρυλικό Aμερικανό ζωγράφο του 19ου αιώνα, Thomas Cole, του οποίου οι πίνακες έχουν στολίσει κάποια από τα κλασσικότερα εξώφυλλα των Candlemass. Oι Κρητικοί doomsters χρησιμοποιούν το "The Course of Empire: Destruction".

    Doom on!