Wednesday, 21 May 2014 17:32

Aeon Aphelion / Verdict Denied / Amken: Αυτή τη Κυριακή live στο K44

Written by 

    Αυτή τη Κυριακή 25 Μαΐου εμφανίζονται ζωντανά οι ελληνικές μπάντες Aeon Aphelion, Verdict Denied και Amken στο Τώρα Κ44 (Κωνσταντινοπώλεως 44, Γκάζι). To εισιτήριο είναι μόλις 3 ευρώ και περιλαμβάνει μπύρα.

    Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου full-length album των Aeon Aphelion, "Visions of Burning Aeons" το οποίο απέσπασε ιδιαίτερα θετικές κριτικές απο τον εγχώριο και ξένο τύπο, ήρθε επιτέλους η ώρα για τους αθηναίους doomsters να παρουσιάσουν live τον νέο τους δίσκο αλλά και μέρος από το ομώνυμο ΕΡ του 2010. Μαζί τους οι πρεσβευτές του ελληνικού τεχνικού thrash metal Verdict Denied, με υλικό απο την επερχόμενη δουλειά τους και φυσικά από το προ πενταετίας ντεμπούτο τους "Condamned". To live θα ανοίξουν οι πολλά υποσχόμενοι thrashers Amken.

    20.00 - Amken
    20.55 - Verdict Denied
    22.00 - Aeon Aphelion

    Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30
    Είσοδος 3€ με μπύρα.


    Aeon Aphelion

    Οι Aeon Aphelion δημιουργήθηκαν το 2005 στην Αθήνα αλλά απέκτησαν το πρώτο τους σταθερό lineup το 2009. Μέσα στον επόμενο χρόνο έγιναν τα πρώτα live και κυκλοφόρησε το ομώνυμο ΕΡ που κινούνταν στον χώρο
    του doom/death. Στα μέσα του 2010, μετά και από μια αλλαγή στη θέση του τραγουδιστή, έκοψαν τις doom/death ρίζες τους μπαίνοντας πλέον σε πιο κλασσικά doom μονοπάτια, ενσωματώνοντας στοιχεία τόσο απο την επική μεριά του doom (Candlemass, Count Raven) όσο και από την αμερικάνικη σχολή (St. Vitus, Trouble). Από τότε έχουν ακολουθήσει αρκετά live με ελληνικές και ξένες μπάντες, ενώ τον Οκτώβρη του 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο τους full-length άλμπουμ "Visions of Burning Aeons" σε παραγωγή και χρηματοδότηση του συγκροτήματος.

    https://www.facebook.com/aeonaphelion
    http://aeonaphelion.bandcamp.com/


    Verdict Denied

    Η δημιουργία και ο πειραματισμός ήταν πάντα η διέξοδος των ανθρώπων, που από το ’97, κρατούν το πνεύμα και το όραμα των Verdict Denied, ζωντανό.Η αφοσίωση στο στόχο, δημιούργησε τις ευκαιρίες, να παρουσιάζει η μπάντα το ιδιαίτερο υλικό της και να μοιραστεί τη σκηνή, με μεγάλα και σημαντικά ονόματα του χώρου. Από το 1ο demo μέχρι το full-length album και, σε συνδυασμό με τις συναυλιακές εμπειρίες, συνοδεύοντας ονόματα όπως Septic Flesh, Suicidal Angels μέχρι Αnvil και Sepultura και τις συνεργασίες με τους Jeff Waters (Annihilator) και Charlie Steinhauer (Paradox) μεταξύ άλλων, οι Verdict Denied, έτοιμοι όσο ποτέ, βάζουν, αντισυμβατικοί και αμετανόητοι, νέα σφραγίδα στο ελληνικό heavy metal.

    http://www.verdictdenied.com/
    https://www.facebook.com/pages/Verdict-Denied/112821128807944


    Amken

    Μόνο αυτοί θα μπορούσαν να αλυσοδέσουν ζόμπυ σαν κατοικίδιά τους και να γυρίσουν και κλιπ γι'αυτό! Γρήγορο old-school αμερικάνικο thrash συνδυασμένο με αυτό το διαβόητο γερμανικό κοπάνημα από τους τέσσερις τρελούς τύπους των ΑΜΚΕΝ. Ενεργοί από τον Σεπτέμβριο του 2011, έχουν παίξει ζωντανά σε Αθήνα και Κεφαλονιά,, ενώ αυτή τη στιγμή είναι έτοιμοι να "απελευθερώσουν" το ντεμπούτο τους. YOU ARE THEIR ZOMBIE PETS

    https://el-gr.facebook.com/amkenthrash