Thursday, 29 May 2014 15:29

GHOST: Θα "αντικατασταθεί" ο Papa Emeritus II

Written by 

    Σε χθεσινή συνέντευξη τους στα πλαίσια τού Φιλανδικού Sonisphere, ένα Nameless Ghoul των Ghost παραδέχτηκε ότι σίγουρα θα υπάρξει τρίτος Papa.

    Όπως δήλωσε, "αυτόν τον καιρό εξετάζουμε διάφορους υποψήφιους. Ο νούμερο 2 είναι εντελώς μαλάκας, οπότε χρειαζόμαστε κάποιον με διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα. Αλλά εννοείται ότι κι ο καινούριος θα πρέπει πρωτίστως να είναι entertainer". Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η περσόνα τού Papa αντιμετωπίζεται στους Ghost ως μασκότ ("κάτι σαν τον Eddie, αλλά ο δικός μας τραγουδάει κιόλας"), και προφανώς τις διάφορες εκδοχές τού Papa τις ενσαρκώνει ο ίδιος τραγουδιστής.

    Το Ghoul επίσης παραδέχτηκε ότι η μπάντα έχει ήδη καταλήξει στον τίτλο και τη θεματολογία τού επόμενου studio album τους, καθώς και ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες obscure διασκευές. Επίσης δήλωσε ότι θα έβρισκε ενδιαφέρουσα μια συνεργασία των Ghost με τη νικήτρια της φετινής Eurovision, Conchita Wurst...

    Στο εξώφυλλο τού Metal Hammer Μαΐου που κυκλοφορεί για λίγες ακόμα μέρες ποζάρει ο προσεχώς απολυμένος Papa, ενώ μεσα στο τεύχος φιλοξενείται μια απολαυστική και κατατοπιστική για τη φύση των Ghost συνέντευξη με ένα Nameless Ghoul (αλλά έχουμε τους λόγους μας να πιστεύουμε ότι τελικά συνομιλήσαμε με κάποιον "ανώτερο").

    Στο παρακάτω video, η επί σκηνής "συνταξιοδότηση" τού original Papa Emeritus, και η "αντικατάστασή" του με τον Papa Emeritus II: