Thursday, 17 July 2014 14:00

DEATH PENALTY: Το εξώφυλλο και το tracklisting του ντεμπούτου τους

Written by 

    Death Penalty, το νέο συγκρότημα του Gaz Jennings (πρώην Cathedral), κυκλοφορεί το ομώνυμο του ντεμπούτο τον Αύγουστο. Στο συγκρότημα τραγουδάει η τέως frontwoman των Serpentcult, Michelle Nocon.

    Όπως σας είχαμε ενημερώσει, σε λίγες μέρες κυκλοφορεί στο εφτάιντσο single "Sign of Times/Seven Flames". Kαι τα δύο κομμάτια, όπως θα αντιληφθείτε και παρακάτω, δεν θα βρίσκονται στο album.

    To tracklisting του δίσκου έχει ως εξής:

    01. Grotesque Horizon
    02. Howling at the Throne of Decadence
    03. Eyes of the Heretic
    04. Golden Tides
    05. Into the Ivory Frost
    06. Children of the Night
    07. The One That Dwells
    08. She is a Witch
    09. Immortal by Your Hand
    10. Written by the Insane

    Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το single "Sign of Times", αλλά και να δείτε το εξώφυλλο της κυκλοφορίας: