Tuesday, 02 September 2014 11:44

JIMI JAMISON: Νεκρός βρέθηκε ο θρυλικός frontman των Survivor

Written by 

    Νεκρός στο διαμέρισμά του στη 01:00 τα ξημερώματα Δευτέρας, βρέθηκε από τον γιο του, ο ανεπανάληπτος, πρώην, τραγουδιστής των Survivor, Jimi Jamison. Ήταν μόλις 63 ετών..

    Προσέφερε τις υπηρεσίες του σε 3 albums των Survivor {"Vital Signs" (1984), "When Seconds Count" (1986), "Too Hot To Sleep" (1988)}, πριν επιστρέψει το 2000 στο συγκρότημα για άλλα 6 χρόνια και ακόμη ένα full length {"Reach" (2006)}. Επιπρόσθετα, διετέλεσε τραγουδιστής και στους Target (τέλη 70's),  Kobra (αρχές 80's) ενώ επέδειξε και αξιοσημείωτη solo καριέρα.

    Ο δικηγόρος της οικογένειας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

    «Ο αναγνωρισμένος μουσικός ερμηνευτής των Survivor, Jimi Jamison, απεβίωσε σπίτι του στο Memphis του Tennessee. O Jimi στάθηκε φίλος σε οποιονδήποτε είχε γνωρίσει. Υπήρξε ένας στοργικός πατέρας καθώς και παππούς και ήταν από αυτούς που εκτιμούσαν τους ανθρώπους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Η οικογένεια θα ήθελε να τηρήσουμε τη προστασία της ιδιωτικής τους ζωής σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Επιπλέον, αντί των πιθανών εκδηλώσεων συμπαράστασης, η οικογένεια θα επιθυμούσε οι όποιες δωρεές να πάνε στο αγαπημένο φιλανθρωπικό ίδρυμα του Jimi, St. Jude's Children's Research Hospital.»