Monday, 29 September 2014 09:51

METAL HAMMER – PUBLIC, ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ: Ο Οκτώβριος στα Public έχει metal διάθεση

Written by 

    Τον Οκτώβριο, μια φοβερή εκπτωτική προσφορά περιμένει όλους τους αναγνώστες του Metal Hammer, στα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και μην αφήσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία να πάει χαμένη!


    Για τον Οκτώβριο, τα καταστήματα Public σε συνεργασία με το METAL HAMMER, δημιούργησαν μία τρομερή εκπτωτική προσφορά:


    Στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού, υπάρχουν εκπτωτικά κουπόνια για τους αναγνώστες του MΕΤΑL HAMMER, τα οποία θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, ώστε να έχετε 50% έκπτωση στη τιμή όλων των metal Τ-Shirts, 50% έκπτωση στη τιμή των όλων των metal CDs / DVDs, αλλά και προσφορά 3 για 2 Comics και 3 για 2 Used Games.


    Πιο αναλυτικά τα εκπτωτικά κουπόνια που βρίσκονται μέσα στο τεύχος Οκτωβρίου μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στις εξής ημερομηνίες:


    Δευτέρα 6 Οκτωβρίου:
    50% έκπτωση για ΟΛΑ τα T-SHIRTS που βρίσκονται στο metal section.


    Δευτέρα 13 Οκτωβρίου:
    50% έκπτωση για ΟΛΑ τα CDs και μουσικά DVDs που βρίσκονται στο metal section.


    Δευτέρα 20 Οκτωβρίου:
    3 Comics στη τιμή των 2.


    Δευτέρα 27 Οκτωβρίου:
    3 Used Games στη τιμή των 2.


    Οι παραπάνω εκπτωτικές προσφορές ισχύουν για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες και για ΟΛΑ τα καταστήματα Public στην Ελλάδα, αρκεί να έχετε μαζί σας τα αντίστοιχα κουπόνια που υπάρχουν στο τεύχος Οκτωβρίου του METAL HAMMER. Τέτοιες ευκαιρίες για εκπτώσεις σε καλούδια που θέλουμε να έχουμε, δεν χάνονται με τίποτα! Ετοιμαστείτε και ορμάτε!!!