Tuesday, 09 December 2014 20:59

SEPTICFLESH: Χώρισαν οι δρόμοι τους με τον drummer Fotis Benardo

Written by 

    Με μια λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωση που ανήρτησαν οι Septicflesh στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, η πολύ σπουδαία μπάντα του συμφωνικού death metal από τη χώρα μας, ανακοίνωσε στους φίλους της ότι χωρίζουν οι δρόμοι του συγκροτήματος και του ικανότατου drummer Fotis Benardo.

    Πρόσθεσαν επίσης ότι τον ευχαριστούν για την συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια που υπήρξε μέλος των Septicflesh και του εύχονται το καλύτερο, για τις μελλοντικές του προσπάθειες. Επίσης ανέφεραν ότι στην live εμφάνιση του συγκροτήματος στην Κύπρο, στις 21 Δεκεμβρίου, τη θέση πίσω από το drum kit θα έχει ο Ολλανδός Namtar των Carach Angren. Μάλιστα, σε επικοινωνία μας με τους Septicflesh για το θέμα, μας διευκρίνισαν ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα ποιος θα είναι ο drummer που θα αναλάβει μόνιμα καθήκοντα στη μπάντα.

    Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή τύχη και στις δύο πλευρές στα μελλοντικά σχέδια τους και σας θυμίζουμε ότι στο μεγάλο party – live event για τα 30 χρόνια αδιάκοπης πορείας του METAL HAMMER που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στο Fuzz, ένας από τους πολλούς καλεσμένους που θα εμφανιστούν επί σκηνής μαζί με τους Rotting Christ, θα είναι και ο Fotis Benardo.