Saturday, 28 February 2015 16:55

NICKO MCBRAIN: Δηλώσεις για την πορεία της υγείας του Bruce Dickinson και το νέο album των Iron Maiden

Written by 

    Τα όσα μάθαμε για την υγεία του Bruce Dickinson τις προηγούμενες μέρες, όπως είναι απολύτως λογικό ανησύχησαν γενικότερα τους metalheads. Σε πρόσφατη συνέντευξη του σε ραδιόφωνο της Florida, ο drummer των Iron Maiden, Nicko McBrain, έδωσε αρκετές διευκρινήσεις για την σημερινή κατάσταση της υγείας του Bruce Dickinson.

    Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:
    «Όλοι μας ταραχθήκαμε πολύ όταν ακούσαμε τα νέα. Αλλά το σπουδαίο είναι ότι ο Bruce είναι σε σπουδαία χέρια πίσω στην πατρίδα και δεν εννοώ μόνο την οικογένεια του, αλλά και τους ογκολόγους και όλους τους γιατρούς που δουλεύουν στην θεραπεία του. Ήταν όλοι πολύ θετικοί για όσα ο Bruce πέρασε σε όλη αυτή τη διαδικασία».

    Συνέχισε λέγοντας: «Την προηγούμενη βδομάδα, η επίσημη ανακοίνωση εκδόθηκε αφού είχε τελειώσει την θεραπεία του. Και όλη αυτή η διαδικασία της θεραπεία πήγε πολύ καλά. Δεν έχω μιλήσει με τον Bruce τις τελευταίες δύο βδομάδες, αλλά έχω μιλήσει με τον manager μας, ο οποίος μου είπε για το μαχητικό πνεύμα του Bruce αυτό τον καιρό μιας και είχε να αντιμετωπίσει την βαρβαρότητα της χημειοθεραπείας που υποβλήθηκε. Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό όπως μπορείτε να φανταστείτε. Ο Bruce ήταν στο γραφείο την Τετάρτη την προηγούμενη βδομάδα και πήγε μια βόλτα μέχρι την pub… παρότι δεν μπορεί να γευτεί την μπύρα του. Η ατάκα του ήταν «τουλάχιστον ξέρω ότι είναι Trooper (αυτή είναι η official μπύρα των Iron Maiden). Έχω το μπουκάλι στα χέρια μου» διηγήθηκε γελώντας ο Nicko McBrain για να συμπληρώσει επίσης χαμογελαστός «Μπορεί να κάνει δουλειά αυτό; Oh yeah!».


    O Nicko McBrain πρόσθεσε επίσης για τις ελπίδες που έχει για την πλήρη ανάρρωση του Bruce αλλά και σχετικά με το καινούριο album των Iron Maiden: «Θέλω να πω σε όλους ότι από όσα μπορούμε να καταλάβουμε, ο Bruce είναι σε πολύ καλά χέρια και περιμένουμε ότι τους δύο επόμενους μήνες θα έχει αναρρώσει πλήρως. Και τότε θα έρθει η ώρα για το νέο album που έχουμε φτιάξει. Το album ήταν έτοιμο να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά… και ακόμα είναι. Και όταν λέω «ήταν» εννοώ ότι σχεδιάζαμε να κάνουμε κάποια πράγματα σχετικά με αυτό ο album, τα οποία τώρα έχουμε παγώσει και τα οποία ελπίζουμε να πράξουμε μετά από τους επόμενους δυο μήνες, όταν ο Bruce θα είναι έτοιμος και δυνατός». Tελειώνοντας τις δηλώσεις του για το επόμενο album των Iron Maiden, με το γνωστό του χαμογελαστό του ύφος είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να συμβεί αυτό. Απλά ποτέ δεν ξέρεις…».

    Εμείς, από την πλευρά του METAL HAMMER, με αφορμή και αυτές τις δηλώσεις του Nicko McBrain, θέλουμε να εκφράσουμε τις καλύτερες ευχές μας για σύντομη ανάρρωση στον Bruce Dickinson, ελπίζοντας ότι το μόνιμα έντονο μαχητικό πνεύμα του χαρακτήρα του θα είναι το καλύτερο εφόδιο σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής του. UP THE IRONS.