Wednesday, 29 July 2015 11:19

ROYAL HUNT: "Until The Day" (νέο τραγούδι)

Written by 

    Στις 21 Αυγούστου κυκλοφορεί η νέα δουλειά των ιστορικών Δανών prog/ power metallers Royal Hunt, "Devil's Dozen". Tα φωνητικά εξακολουθεί να τα αναλαμβάνει ο Αμερικανός DC Cooper.

    "Devil's Dozen" track listing:

    01. So Right So Wrong
    02. May You Never (Walk Alone)
    03. Heart On A Platter
    04. A Tear In The Rain
    05. Until The Day
    06. Riches To Rags
    07. Way Too Late
    08. How Do You Know (bonus track)

    Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το καινούριο τραγούδι που έχει τον τίτλο "Until The Day".