Monday, 10 August 2015 03:39

ROTTING CHRIST: Ζητούν τις φωνές των οπαδών τους για την ολοκλήρωση νέου τραγουδιού

Written by 

    Οι Rotting Christ αυτή την εποχή, βρίσκονται στο Devasoundz της Αθήνας και τελειώνουν τις ηχογραφήσεις για το επόμενο studio album τους, το οποίο θα κυκλοφορήσει αρχές του 2016. Με μια ανάρτηση που έκαναν στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, ζήτησαν την βοήθεια των οπαδών τους για την διαδικασία της ηχογράφησης ενός καινούριο τραγουδιού.

    Συγκεκριμένα αναφέρουν: «SING WITH US BROTHERS & SISTERS. Θέλετε να συμμετέχετε στο επερχόμενο album; Θέλετε να μας βοηθήσετε να κάνουμε τεράστιο το χορωδιακό μέρος ενός καινούριου τραγουδιού; Αν ναι, στείλτε μας τις κραυγές σας, τα θρηνητικά ουρλιαχτά σας, ή  τα φωνητικά σας με όποιο τρόπο επιλέξετε εσείς να ακούγονται, στα official  e-mail address: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και ελάτε να φτιάξουμε την πιο κολασμένη χορωδία που έχει δημιουργηθεί ποτέ!».

    Η φράση που καλούνται οι οπαδοί από όλο τον κόσμο των Rotting Christ, να στείλουν για να συμπεριληφθεί στο καινούριο τραγούδι, είναι η εξής:  «Άπαγε Σατανα».

    Στο τεύχος Αυγούστου του Metal Hammer, πέρα από το πολυσέλιδο, συλλεκτικό Αφιέρωμα που φιλοξενεί, μπορείτε να βρείτε και να ξεκοκαλίσετε και μια μεγάλη συνέντευξη των Rotting Christ στην οποία ο ηγέτης τους Σάκης Τόλης εξιστορεί 10 «πολεμικές» ιστορίες, που έχουν σημαδέψει την πορεία του σχήματος στο δρόμο, κατά τις περιοδείες - περιπέτειες των Christ σε ολόκληρο τον κόσμο. Όλα αυτά με αφορμή την κυκλοφορία στις 21 Αυγούστου, του διπλού, ζωντανά ηχογραφημένου δίσκου "Lucifer Over Athens". Η κυκλοφορία αυτή αποτυπώνει ηχητικά το ιστορικό sold- out διήμερο της κορυφαίας ελληνικής metal μπάντας στο Gagarin, τον Δεκέμβριο του 2013.

    Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε την live έκδοση του "Athanatoi Este" από το "Lucifer Over Athens".