Thursday, 20 August 2015 22:26

DOMINATION: Ανακοίνωσαν live τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα με αφορμή το νέο τους album

Written by 

    Γκαζωμένοι ξεκινούν την νέα σεζόν που αρχίζει από τον Σεπτέμβρη οι ελπιδοφόροι thrash metallers Domination, μιας και ήδη κυκλοφόρησαν καινούριο album που ονομάζεται "Infants of Thrash" και πλέον σχεδιάζουν τα πλάνα τους για συναυλίες, ξεκινώντας από τις 11 Σεπτεμβρίου στο An Club.







    To Δελτίο Τύπου που ήρθε από την πλευρά της μπάντας αναφέρει τα εξής:  

    «Μετά από 4 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική thrash metal σκηνή, δύο κυκλοφορίες (“Realm of Crisis” και “The Sacred Matrix”) καθώς και 2 lives στο εξωτερικό οι 17-χρόνοι DOMINATION παρουσιάζουν στις 11 Σεπτεμβρίου το ντεμπούτο άλμπουμ τους "Infants of Thrash" παρέα με μερικά από τα πλέον υποσχόμενα και δυναμικά thrash συγκροτήματα της χώρας Fadom, Nuclear Terror και Skull Koraptor.

    Οι πόρτες ανοίγουν : 19.00
     
    Τιμή εισιτηρίου : 6 ευρώ

    DOMINATION: Οι νεότατοι Domination, ένα από τα ανερχόμενα neo-thrash group της ελληνικής σκηνής. Με το «Realm of Crisis» EP και το mini-CD «The Sacred Matrix» ήδη στις αποσκευές τους, αλλά και με αρκετά live Ελλάδα αλλά και με δυο φρέσκα live από την Ιταλία (supporting Kreator, Sepultura, Moonspell, Annihilator,Decapitated etc...) μας υπόσχονται thrash μέχρι τελικής πτώσης με κομμάτια από τις 2 πρώτες δουλειές τους, από το "Infants Of Thrash" αλλά και διασκευές σε ένα σετ που ξεπερνάει την 1 ώρα.

    FADOM: Μετά από μια πολύ σημαντική χρονιά που περιλάμβανε μεταξύ άλλων το πρώτο mini tour της μπάντας μαζί με Never Trust και Fatal Mutiny αλλά και το support act στους Γερμανούς θρύλους Tankard, οι Fadom δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό συνεχίζοντας τα lives για την προώθηση του Pantophobia. Με ένα αρκετά φρέσκο set-list υπόσχονται ένα καθαρό thrash ολοκαύτωμα!

    NUCLEAR TERROR: Οι Nuclear Terror δημιουργήθηκαν το 2009. Μπάντα με επιρροές Thrash/Speed από Megadeth, Testament και Annihilator. Το παρθενικό ΕΡ της μπάντας, με όνομα Contaminated Salvation, κυκλοφορεί από τον Φεβρουάριο του 2014, λαμβάνοντας θετικές κριτικές από ελληνικά και ξένα μέσα, στα πλαίσια της προώθησης του έγιναν εμφανίσεις με τους Αμερικάνους Flotsam & Jetsam στα Ιωάννινα και με τους Αθηναίους thrashers Exarsis στα πλαίσια της παρουσίασης του “The Human Project” μαζί με τους Ιταλούς Ultra-Violence. Η μπάντα αυτό τον καιρό δουλεύει για τον πρώτο δίσκο της, του οποίου κομμάτια θα παρουσιαστούν και στο επικείμενο live.

    SKULL KORAPTOR: Το live ανοίγουν οι Skull Koraptor! Μια νέα πολλά υποσχόμενη ελληνική Τhrash Μetal μπάντα που με τσαμπουκά και όρεξη θα σπάσουνε το μαγαζί. Κυκλοφόρησαν το ΕΡ τους με τίτλο "Dead Ahead" τον Μάιο του 2014 με σταθερό line up. Αυτή την περίοδο ηχογραφούν το ντεμπούτο album τους και θα παρουσιάσουν κομμάτια από αυτόν.

    Ετοιμαστείτε για ένα δυναμικό live!»