Tuesday, 29 December 2015 06:30

LEMMY KILMISTER: Έφυγε από την ζωή ο ανυπέρβλητος Θρύλος. Αντίο Αρχηγέ.

Written by 

     

    Αυτό που θα διαβάσεις παρακάτω, πονάει πολύ και οι λέξεις δεν βγαίνουν… Φαντάζουν μικρές και λίγες...

     
    Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, λίγες μέρες μετά από την συμπλήρωση των 70 χρόνων του, ο Lemmy των Motörhead, ο μουσικός, ο άνθρωπος, ο χαρακτήρας που μετουσίωνε σε όλη την διαδρομή του, το πνεύμα και την ουσία της μουσικής που ακούμε και αγαπάμε, έφυγε από την ζωή.

     


    Η ανακοίνωση από την μεριά της μπάντας, αναφέρει τα εξής:


    «Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να το πούμε αυτό… Ο υπέρτατος, ευγενικός μας φίλος, ο Lemmy “έφυγε” νωρίτερα σήμερα, έπειτα από μια σύντομη μάχη με έναν εξαιρετικά επιθετικό καρκίνο. Έμαθε για την ασθένεια στις 26 Δεκεμβρίου και βρισκόταν σπίτι του, καθισμένος μπροστά στο αγαπημένο του video game από το Rainbow, το οποίο πρόσφατα είχε επισκεφτεί μαζί με την οικογένεια του.


    Δεν μπορούμε να εκφράσουμε το σοκ και την θλίψη μας, δεν υπάρχουν λέξεις.


    Θα πούμε περισσότερα τις επόμενες μέρες, αλλά για την ώρα, σας παρακαλούμε… βάλτε να παίζουν δυνατά οι μουσικές των Motörhead, των Hawkwind, βάλτε να παίζουν ΔΥΝΑΤΑ, οι μουσικές του Lemmy. Πιείτε ένα ποτό ή πιείτε αν θέλετε μερικά ποτά . Μοιραστείτε ιστορίες. Γιορτάστε την ΖΩΗ, αυτού του αγαπημένου, υπέροχου ανθρώπου. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
     Ian 'Lemmy' Kilmister 1945 -2015. Born to lose, lived to win».



    Ναι, όλοι μας στο Metal Hammer, το πιστεύουμε. Αυτό ακριβώς θα ήθελε αυτός ο ανυπέρβλητος. τεράστιος Μάγκας.


    Καλό σου ταξίδι Lem. Θα συναντήσεις πολλά καλά φιλαράκια και αγαπημένους σου ανθρώπους εκεί που πας. Για εμάς εδώ, να το ξέρεις Αρχηγέ. Μόνο το φθαρτό σώμα θα λείπει... Το Πνεύμα, οι μουσικές σου, το χιούμορ και η σοφία που κουβαλάνε τα λόγια σου, θα είναι ΠΑΝΤΑ εδώ, να μας συντροφεύουν.  Έτσι μας έμαθες, έτσι θα κάνουμε. Θα γιορτάζουμε την περήφανη περπατησιά σου σ’ αυτή τη ζωή κι ας είναι ασήκωτη για τις πλάτες μας η συντριβή  που μας κάνει να νιώθουμε αυτός, ο τελευταίος αποχαιρετισμός.


    Born to lose, lived to win.

    Αντίο Chief.