Wednesday, 30 December 2015 21:15

GUNS N' ROSES: Επανένωση και headline εμφάνιση στο Coachella(;)

Written by 

    Σύμφωνα με το αμερικανικό μουσικό περιοδικό Billboard, οι Guns N’ Roses είναι εξακριβωμένα οι headliners του Coachella Music And Arts Festival της επόμενης χρονιάς που διεξάγεται στο Indio της California και θα λάβει χώρα από τις 15 ως τις 17 και από τις 22 ως τις 24 Απριλίου. Η μπάντα μάλιστα, συζητά την διεξαγωγή μίας περιοδείας σε 25 στάδια του American football και ζητά 3 εκατομμύρια δολάρια ανά show. Τα εισιτήρια αναμένεται να κοστίζουν 250 με 275 δολάρια.

     

    Το Billboard αναφέρει πως τα ιδρυτικά μέλη Axl Rose (φωνή), Slash (κιθάρα) και Duff McKagan (μπάσο) θα συμμετέχουν. Δεν υπάρχει ως τώρα αναφορά για τη συμμετοχή του κιθαρίστα Izzy Stradlin και του drummer Steven Adler. Φήμες αναφέρουν πως στα τύμπανα θα βρίσκεται ο αντικαταστάτης του απ’ την ηχογράφηση των “Use Your Illusion” κι έπειτα, Matt Sorum ενώ άλλες πηγές υποστηρίζουν πως θα συμμετέχει ο τωρινός drummer Frank Ferrer και ο τωρινός κιθαρίστας Richard Fortus. Οι εκπρόσωποι της μπάντας καθώς και ο παραγωγός του Coachella Paul Tollett και ο ατζέντης Ken Fermaglich δεν έκαναν κάποιο σχόλιο.

    Η τελευταία εμφάνιση του αυθεντικού line up των Guns n’ Roses ήταν στις 17 Ιουλίου 1993 στο River Plate Stadium του Μπουένος Άιρες.

    Το πλήρες billing του Coachella θα ανακοινωθεί στις 5 Ιανουαρίου.