Friday, 15 January 2016 13:17

BLACK SABBATH: 4 ακυκλοφόρητα κομμάτια στο mini album “The End”

Written by 

    Ένα περιορισμένου αριθμού αντιτύπων CD θα πωλείται αποκλειστικά στην επερχόμενη και τελευταία, όπως έχει ανακοινωθεί, παγκόσμια περιοδεία των Black Sabbath που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα. Τίτλος του, “The End” και σ’ αυτό θα συμπεριλαμβάνονται τέσσερα κομμάτια που δεν συμπεριλήφθηκαν στο πρόσφατο album των πρωτοπόρων απ’ το Birmingham, “13”, καθώς και τέσσερις ζωντανές ηχογραφήσεις από την προηγούμενη περιοδεία.

    Αναλυτικότερα, το track list του δίσκου έχει ως εξής:

    01. Season of the Dead
    02. Cry All Night
    03. Take Me Home
    04. Isolated Man
    05. God Is Dead? (ζωντανή ηχογράφηση στο Sidney στις 27 Απριλίου 2013)
    06. Under the Sun (ζωντανή ηχογράφηση στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας στις 20 Απριλίου 2013)
    07. End of the Beginning (ζωντανή ηχογράφηση στο Hamilton του Καναδά στις 11 Απριλίου 2014)
    08. Age of Reason (ζωντανή ηχογράφηση στο Hamilton του Καναδά στις 11 Απριλίου 2014)

    Το line-up των studio ηχογραφήσεων είναι το ίδιο με εκείνο του “13” με την τριάδα των γιγάντων Ozzy Osbourne, Tony Iommi και Geezer Butler να συνοδεύεται απ’ τον Brad Wilk των Rage Against the Machine. Η παραγωγή έγινε απ’ τον Rick Rubin με τον Greg Fidelman να αναλαμβάνει την ηχογράφηση και τον Andrew Scheps τη μείξη. Οι ζωντανές ηχογραφήσεις έγιναν με τον Tommy Clufetos στα τύμπανα και τον Adam Wakeman στα πλήκτρα. Τη μείξη ανέλαβε ο Greg Price και το mastering ο Robert Vosgien.

    Σύμφωνα με το video που παρατίθεται παρακάτω, ο Tommy Clufetos θα κάθεται πίσω από τα τύμπανα και στην φετινή περιοδεία ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του Ozzy, η αντικατάστασή του από τον Brad Wilk ήταν απόφαση αποκλειστικά του Rick Rubin.