Monday, 18 January 2016 17:21

THE LAST DRIVE: Όλες οι πληροφορίες για το “And the Engine Is Still Running” rockumentary

Written by 

    Όπως είναι γνωστό η θρυλική ελληνική μπάντα The Last Drive γύρισε ένα rockumentary με αφορμή των εορτασμό των 30 χρόνων τους ως μέλος της σκηνής. Το “And the Engine Is Still Running” ακολουθεί τη μπάντα και τους καλεσμένους της κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για τα δύο live που έδωσαν για την ξεχωριστή αυτή επέτειο. Παρακάτω παραθέτουμε τους συντελεστές αυτού του εγχειρήματος καθώς και τις απαραίτητες πληροφορίες για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ.

    Το “And the Engine Is Still Running” γυρίστηκε με πρωτοβουλία του Σέργιου Βαφειάδη ο οποίος ανέλαβε και τη σκηνοθεσία σε παραγωγή του ίδιου, των Last Drive, της Start A Scene Productions και της Stefi Productions. Χώρος των γυρισμάτων ήταν τα Urban Studios στην Αθήνα όπου οι Last Drive και οι guests πραγματοποίησαν τις πρόβες για τα επετειακά τους shows απ’ τα οποία συμπεριλαμβάνονται πλάνα. Εκτός από τον Σέργιο Βαφειάδη, τους μουσικούς και το crew της μπάντας στο ντοκιμαντέρ συμμετέχουν οι:

    Νίκος Ψαρράς: Διεύθυνση Φωτογραφίας
    Νίκος Φορτωμάς: Ηχοληψία
    Σάκης Βλαχάκης: Μοντάζ/μίξη/mastering
    Γιάννα Παναγιωτοπούλου: Δημοσιογραφική έρευνα
    Μενέλαος Κώστας: Executive Producer

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Οπως σας είχαμε υποσχεθεί.
    Οι προβολές της ταινίας θα γίνουν στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας- Βραδινές προβολές. Η ταινία είναι μια ώρα οπότε όλοι θα είναι εντάξει με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
    Εχουμε και λέμε λοιπόν...
    5- 9 Φλεβάρη στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας
    Ιερά Οδός 48 & Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-135
    104 35 Κεραμεικός, Αθήνα
    Είσοδος 5 Ευρώ
    Ωρα : 22.30
    Σάς περιμένουμε
    Cheers and keep the drive tribe alive