Tuesday, 19 January 2016 21:52

EAGLES: Απεβίωσε ο Glenn Frey

Written by 

    Ακόμα μία σημαντική απώλεια για τον rock χώρο είχαμε σήμερα, με την επίσημη ιστοσελίδα των Eagles να ανακοινώνει σήμερα το πρωί το θάνατο του κιθαρίστα και τραγουδιστή, Glenn Frey. Αιτίες του θανάτου του η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η κολίτιδα και η πνευμονία. Ήταν 67 ετών.

    Πολλές προσωπικότητες έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη τους για το γεγονός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενδεικτικά:


    Paul Stanley: «Είμαι σοκαρισμένος απ’ το θάνατο του Glenn Frey. Αετός και εξαιρετικός συνθέτης. Έχω αναμνήσεις απ’ αυτόν απ’ το Rock ‘n’ Roll Hall of Fame.»

    Corey Taylor: «Αυτή η χρονιά με εκνευρίζει. R.I.P. Glenn Frey»

    Queensrÿche: «Άλλος ένας θρύλος έφυγε αλλά η μουσική του ζει. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια τους φίλους και τους fans του Glenn.»

    Rob Zombie: «Γαμώτο. Αναπαύσου εν ειρήνη Glenn Frey.»

    Marty Friedman: «Όταν ζούσα στο Phoenix, οι διαδρομές με το αυτοκίνητο προς το L.A. ή το Las Vegas μέσα απ’ την έρημο δεν ήταν ποτέ ολοκληρωμένες δίχως έναν δίσκο των Eagles. Σ’ ευχαριστώ Glenn Frey. R.I.P..»

    Scott Ian: «Ω φίλε. Ο Glenn Frey. Γαμώτο. R.I.P..»

    Frank Bello: «Αναπαύσου εν ειρήνη Glenn Frey. Τόσα σπουδαία ταλέντα μας αφήνουν.»

    Sebastian Bach: «Τι στο διάολο. Πραγματικά όλος αυτός ο θάνατος στο rock ‘n’ roll με κάνει να νιώθω σαν να με χτύπησε φορτηγό. Θέλω να ζαρώσω σαν μπάλα και να παριστάνω πως δεν είναι αλήθεια. Όσο κι αν μισώ που το λέω, με στενοχωρεί πολύ.»

    Billy Sheehan: «Όχι. Ο Glenn Frey? Τι διάολο. Αναπαύσου εν ειρήνη Glenn. Στενοχωρήθηκα πολύ.»

    Michael Sweet (Stryper): «Είναι πολύ θλιβερό να βλέπεις τους μουσικούς ήρωες των παιδικών σου χρόνων να φεύγουν. Αντίο Glenn Frey. Οι Eagles ήταν μια απ’ τις αγαπημένες μου μπάντες μεγαλώνοντας. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου.»

    Zakk Wylde: «Ο Θεός ας ευλογεί τον Glenn Frey. 1948-2016»

    Damon Johnson (Black Star Riders): «Σ’ ευχαριστώ, Glenn.»

    Mike Portnoy: «Θεέ μου! Αρκετά! Δεν το πιστεύω ότι μετά από 24 ώρες γράφω κάτι παρόμοιο πάλι…αναπαύσου εν ειρήνη Glenn Frey.»