Tuesday, 26 January 2016 16:26

IGGY POP/JOSH HOMME: “Break into Your Heart”, “Gardenia” (νέα κομμάτια)

Written by 

    Το νεοσύστατο project των Iggy Pop και Josh Homme, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους με σκοπό την κυκλοφορία του δίσκου “Post Pop Depression”, έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα δείγματα γραφής. Ο λόγος για τα τραγούδια “Break into Your Heart” και “Gardenia” (απλή συνωνυμία με το πασίγνωστο κομμάτι των Kyuss) που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω. Το album, κυκλοφορεί στις 18 Μαρτίου μέσω των εταιριών Rekords Rekords, Loma Vista και Caroline.

    Στη μακρόχρονη καριέρα του Iggy Pop, το “Post Pop Depression” θα αποτελεί την 22η studio δουλειά του συνυπολογίζοντας και τα σπουδαία πονήματά του με τους The Stooges, με τα “The Stooges”, “Fun House” και “Raw Power” (το τελευταίο σε παραγωγή και μίξη από τον μεγάλο και προσφάτως εκλιπόντα David Bowie) να έχουν θέσει τα πρώτα θεμέλια για το punk και κατ’ επέκταση για είδη που επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό από αυτό όπως το thrash metal. Ο πολυάσχολος Josh Homme από την άλλη, προσέθεσε έναν ακόμη δίσκο στον μακροσκελέστατο κατάλογό του λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του “Zipper Down” με τους Eagles of Death Metal και της αποτρόπαιης τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι κατά τη διάρκεια συναυλίας τους.

    Το track listing του “Post Pop Depression” είναι:

    01. Break into Your Heart
    02. Gardenia
    03. American Valhalla
    04. In the Lobby
    05. Sunday
    06. Vulture
    07. German Days
    08. Chocolate Drops
    09. Paraguay

    Μαζί με τις studio εκτελέσεις των κομματιών μπορείτε να παρακολουθήσετε και την πρώτη εμφάνιση της μπάντας στην εκπομπή "The Late Show With Stephen Colbert".