Thursday, 04 February 2016 16:28

PHIL ANSELMO: Δηλώνει πως οι DOWN πρέπει να συνεχίσουν χωρίς αυτόν

Written by 

    Ύστερα απ' τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στη διάρκεια του Dimebash event πριν από μερικές ημέρες, ο Phil Anselmo δήλωσε πως τα υπόλοιπα μέλη των Down θα πρέπει να συνεχίσουν τις εμφανίσεις δίχως την παρουσία του πίσω από το μικρόφωνο. Η δήλωση αυτή έρχεται μετά την ακύρωση της εμφάνισης των Down στο FortaRock στην Ολλανδία καθώς οι διοργανωτές ανέφεραν πως ο Anselmo δεν είναι ευπρόσδεκτος.

    Αναλυτικά ο Phil Anselmo δήλωσε: «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των λαθών που έχω κάνει και σας δίνω το λόγο μου ότι δεν θα τα επαναλάβω από ‘δω και πέρα και θα το αποδείξω με πράξεις και όχι μόνο λόγια.

    Οι bandmates μου πλέον βιώνουν τις συνέπειες της συμπεριφοράς μου και οφείλω μια δημόσια συγγνώμη και σε αυτούς. Ποτέ στη ζωή μου δεν θα τους τραβούσα προς τα κάτω και τους προέτρεψα να συνεχίσουν χωρίς εμένα.

    Τα μεγαλύτερα εμπόδιά μου είναι η εξάρτησή μου από το ποτό και ο χωρίς σκέψη υποβιβασμός του ανθρώπινου πνεύματος με μοχθηρά λόγια γεμάτα άγνοια. Θα πολεμήσω αυτούς τους δαίμονες κατά μέτωπο. Οι πράξεις μου είναι αποκρουστικές και το μίσος προς τον εαυτό μου που βιώνω είναι δικαιολογημένο εξαιτίας του πόνου που έχω προκαλέσει.

    Συνειδητοποιώ πως ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι συγγνώμες δεν γίνονται εύκολα αποδεκτές όμως περιμένω τη μέρα που κάτι τέτοιο θα συμβαίνει. Καταλαβαίνω όμως πως εάν συνεχίσω τις υπεκφυγές θα χτυπήσω τον πάτο. Από τα βάθη της καρδιάς μου και με κάθε ειλικρίνεια, και πάλι ζητώ συγγνώμη για τον πόνο που προκάλεσα.»

    Σημειώνουμε εδώ πως πέραν του FortaRock event, οι Down δεν έχουν ακυρώσει καμία από τις υπόλοιπες προγραμματισμένες εμφανίσεις τους, στις οποίες περιλαμβάνονται τα μεγάλα φεστιβάλ Download και Hellfest.