Wednesday, 17 February 2016 16:24

PAUL INDER (γιος του LEMMY): Δηλώσεις για τον πατέρα του στα Grammy Awards (video)

Written by 

    Ο γιος του θεόρατου Αρχηγού παρέστη στην τελετή απονομής των Βραβείων Grammy που έλαβαν χώρα στο Staples Center του Los Angeles. Εκεί απάντησε σε ερωτήσεις αναφορικά με τον Lemmy και τις τελευταίες ημέρες της ζωής του. Μπορείτε να ακούσετε όλα όσα είπε στο video που παρατίθεται παρακάτω. Παράλληλα, στα πλαίσια της εκδήλωσης έλαβε χώρα ένα tribute στον Chief Commander από τους Hollywood Vampires, του super group που αποτελείται από τους Johnny Depp, Alice Cooper και τον Joe Perry των Aerosmith.

    Αναφορικά με το εν λόγω tribute, o Paul Inder δήλωσε πως ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό και πως ο Lemmy θα ήταν υπερήφανος. Εν συνεχεία τόνισε πως ο Αρχηγός δυσκολευόταν πλέον να ανέβει στη σκηνή και πως η αγάπη του κόσμου ήταν η δύναμη που τον ωθούσε να συνεχίσει. Η λέξη «απόσυρση» δεν υπήρχε στο λεξιλόγιό του. Ήθελε να φύγει “with his boots on” και έτσι έγινε... Κλείνοντας, ανέφερε πως ο πατέρας του είναι παράδειγμα προς μίμηση για όσους μουσικούς δουλεύουν σκληρά και ποτέ δε σταματούν τις προσπάθειές τους.

    Από πλευράς μας, ως METAL HAMMER, στο τεύχος Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί γιορτάζουμε τη ζωή και το έργο του Lemmy Kilmister με ένα τεράστιο αφιέρωμα στον άνθρωπο, τις σκέψεις και τα λόγια του μα και τις αθάνατες μουσικές, τους στίχους και τις ζωντανές του εμφανίσεις στη χώρα μας μα πάνω απ’ όλα το τεράστιο χνάρι που έχει αφήσει στις καρδιές όλων μας. LEMMY IS GOD.