Tuesday, 12 April 2016 13:30

SCAR OF THE SUN: Όλες οι πληροφορίες για τον καινούριο τους δίσκο

Written by 
    SCAR OF THE SUN: Όλες οι πληροφορίες για τον καινούριο τους δίσκο

    Όλες τις πληροφορίες για το δεύτερο άλμπουμ τους “In Flood” δημοσίευσαν οι Scar of the Sun.

    Ακολουθεί το δελτίο τύπου της μπάντας με όλα όσα αφορούν το “In Flood”.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

    Μετά από αρκετή αναμονή, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη κυκλοφορία του καινούριου μας δίσκου, με τίτλο "In Flood". Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει παγκόσμια από την Scarlet Records στις 20 Μαΐου 2016, θα περιέχει 10 τραγούδια (περίπου 53 λεπτά μουσικής), συμπεριλαμβανομένης και μιας διασκευής στο "Walking In My Shoes" των γνωστών σε όλους Depeche Mode.

    Το tracklist είναι το εξής:

    1. Among Waters And Giants

    2. An Ill-Fated Wonder

    3. Versus The World

    4. Sand

    5. The Truth About The Lies

    6. Enemies Of Reason

    7. Walking In My Shoes

    8. The Raid

    9. In Flood

    10. The Ghost Peril (bonus track)

    Στο δίσκο συμμετέχουν ακόμα κάποιοι εκλεκτοί μουσικοί και πολύ κάλοι φίλοι στα πλήκτρα, όπως ο Bob Katsionis (Firewind, Serious Black, OutLoud), ο Nick Sid των Cyanna Mercury, o Γιώργος Κατσάνος (EOS, Φοίβος Δεληβοριάς, solo artist) και ο Βαγγέλης Λαμπράκης (Mencea, Satan's Wrath, Paul Oakenfold, Armin Van Buuren).

    Το mix και το mastering έγιναν στα 210 Studios στο Βερολίνο από το δίδυμο Σταμάτη Κολιούση (ο οποίος υπήρξε και ιδρυτικό μέλος της μπάντας) και Βαγγέλη Λαμπράκη, οι οποίοι έχουν δουλέψει με μπάντες όπως οι Keep Of Kalessin, οι Kvelertak, οι Satan's Wrath κλπ.

    Τέλος, τα visuals έγιναν ακόμα μια φορά από τον Αχιλλέα Γκατσόπουλο (επίσης ιδρυτικό μέλος της μπάντας), ο οποίος έχει δουλέψει με μπάντες όπως οι Dark Tranquillity, οι Candlemass και οι Pet Shop Boys, αλλά και σε φιλμ όπως το Charlie And The Chocolate Factory, Two Faces Of January και The Fifth Estate, και επίσης με εταιρίες όπως Mercedes Benz, Warner Brothers, Vodafone κ.α.