Monday, 02 May 2016 18:52

MIKKEY DEE: Drummer στην αμερικανική περιοδεία των SCORPIONS

Written by 
    MIKKEY DEE: Drummer στην αμερικανική περιοδεία των SCORPIONS

    Τη θέση του James Kottak πίσω από το drum kit των θρυλικών Γερμανών rockers θα λάβει ο Mikkey Dee, γνωστός σε όλους μας από τις 2 και πλέον δεκαετίες που πέρασε δίπλα στον Αρχηγό Lemmy στους Motörhead.

    Πιο συγκεκριμένα, ο επί σειρά ετών drummer των Scorpions αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, τα οποία δεν του επιτρέπουν να ακολουθήσει το συγκρότημα στην αμερικανική περιοδεία για την προώθηση του πρόσφατου δίσκου “Return to Forever” που θα ξεκινήσει στις 6 Μαΐου από την Charlotte της Βόρειας Καρολίνα και στις ημερομηνίες της θα συμπεριληφθεί μια σειρά εμφανίσεων στο Las Vegas.

    Όπως δήλωσε ο frontman της μπάντας, Klaus Meine: «Θα θέλαμε να συνεχίσουμε την περιοδεία με τον James όμως συνειδητοποιήσαμε ότι η υγεία του είναι προτεραιότητα. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και θα είναι πάλι κοντά μας σε λίγο καιρό. Ανυπομονούμε να δούμε όλους τους fans αυτό το μήνα.»

    Υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο James Kottak αδυνατεί να παίξει με τους Scorpions. Τον Απρίλιο του 2014 συνελήφθη στο Ντουμπάι με την κατηγορία της προσβολής του Ισλάμ και πέρασε ορισμένους μήνες σε φυλακή της χώρας, με τον Mark Cross να τον αντικαθιστά εκτάκτως. Εν συνεχεία, τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, ακολούθησε οικειοθελώς πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ και τη θέση του έλαβε, επίσης προσωρινά ο Σουηδός Johan Franzon.

    Ο Mikkey Dee που είχε προγραμματίσει να είναι μέλος των Thin Lizzy για τα επόμενα, επετειακού χαρακτήρα shows τους μέσα στη χρονιά, αποχώρησε εξαιτίας σύμπτωσης των ημερομηνιών και αντικαταστάθηκε από τον Scott Travis των μεγάλων Judas Priest.