Friday, 06 May 2016 17:15

BEHEMOTH – DYING FETUS: Απέδωσαν φόρο τιμής σε αποθανόντα οπαδό τους, σκορπίζοντας την στάχτη του επί σκηνής

Written by 
    BEHEMOTH – DYING FETUS: Απέδωσαν φόρο τιμής σε αποθανόντα οπαδό τους, σκορπίζοντας την στάχτη του επί σκηνής

    Ένα συγκλονιστικό και ανεπανάληπτο γεγονός που έλαβε χώρα κατά τις εμφανίσεις των Behemoth και των Dying Fetus πριν μερικές μέρες, άφησε εμβρόντητη την παγκόσμια metal κοινότητα.

    Οι δύο μπάντες πραγματοποίησαν την τελευταία ευχή ενός κυριολεκτικά οπαδού του ακραίου ήχου, η οποία ήταν να σκορπίσουν την στάχτη του κατά την διάρκεια ζωντανών τους εμφανίσεων. Το όνομα του οπαδού ήταν Nick και λάτρευε το extreme metal.

    Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της ζωντανής εμφάνισης των Behemoth στις 29 Απριλίου στο Σικάγο, ο frontman της μπάντας Nergal αποχαιρέτησε τον Nick πριν το κομμάτι “Antichristian Phenomenon” λέγοντας:

    “ Δεν έχω κάνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Θέλω να αποχαιρετήσω τον φίλο μας και μεγάλο οπαδό των Behemoth. Το όνομα του ήταν Nick και το μόνο που έχω να πω είναι όπου και να είσαι αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου.”

    Σε αντίστοιχη ζωντανή εμφάνιση των Dying Fetus, οι death metallers σκόρπισαν την στάχτη του στο mosh pit κατά την διάρκεια του αγαπημένου κομματιού του Nick, “Homicidal Retribution”. Σύμφωνα με την μπάντα:

    “Σκορπίσαμε την στάχτη του Nick στο pit ενώ παίζαμε το αγαπημένο του κομμάτι “Homicidal Retribution”. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη. Rest in the pit.”

    Το video από την εμφάνιση των Behemoth καθώς και μια φωτογραφία που ανέβασαν οι Dying Fetus στο προφίλ τους με ένα φιαλίδιο που περιέχει την στάχτη του Nick, μπορείτε να δείτε παρακάτω.

     Τέλος, ο τραγουδιστής των Νορβηγών black metallers Taake, Hoest, άδειασε τελετουργικά το φιαλίδιο με την στάχτη στο πίσω μέρος της σκηνής στη συναυλία που πραματοποίησε η μπάντα στο Σικάγο στις 26 Φεβρουαρίου.