Thursday, 12 May 2016 20:20

Live party για τα τέσσερα χρόνια της ραδιοφωνικής εκπομπής 2 Smoking Barrels

Written by 
    Live party για τα τέσσερα χρόνια της ραδιοφωνικής εκπομπής 2 Smoking Barrels

    Τα τέταρτα γενέθλιά της γιορτάζει η ραδιοφωνική εκπομπή 2 Smoking Barrels με ένα μεγάλο party-συναυλία στο An Club την Πέμπτη 19 Μαΐου. Η έναρξη είναι στις 20:30 και η είσοδος είναι δωρεάν.

    Για τους κατοίκους επαρχίας και εξωτερικού που δεν μπορούν να παρευρεθούν, η βραδιά θα μεταδοθεί σε online streaming μέσω της εφαρμογής Local Stage Live σε παρουσίαση της Χρύσας Οικονομοπούλου και η παρακολούθησή του κοστίζει 2€. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το line-up του live όπως έχει διαμορφωθεί καθώς και το δελτίο τύπου της εκδήλωσης.

    LINE-UP:

    UNIVERSE217
    POEM
    HIDDEN IN THE BASEMENT
    MANI DEUM
    SUN, RAIN IN LIFE
    BREATH AFTER COMA
    THE ROAD MILES

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

    Η ραδιοφωνική εκπομπή 2 Smoking Barrels, γιορτάζει τα τέσσερα χρόνια της με τον τρόπο που αγαπάει περισσότερο.
    Ολοκληρώνοντας στην φετινή season τις 150 εκπομπές, έχοντας συμπεριλάβει πάνω από 120 καλεσμένους σε αυτές, ανάμεσα στους οποίους μουσικά συγκροτήματα του εγχώριου και διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος (πάντα με έμφαση στον σκληρό και εναλλακτικό ήχο), cartoonists, stand-up comedians, ηθοποιούς, και πάσης φύσεως δημιουργούς, του underground και μη, χώρου, το φονικό ντουέτο των Χάρη Ζερβού και Κυριάκου Παλίλη, φέρνει κοντά σας, με τις παραπάνω αφορμές, ένα εκρηκτικό line-up επτά εγχώριων rock μουσικών σχημάτων (που έχουν δώσει την παρουσία τους στην εκπομπή), τηρώντας την παράδοση των τριών προηγουμένων ετών.
    Φιλοξενούμενοι αυτή την φορά στο ξακουστό υπόγειο των Εξαρχείων, το θρυλικό An Club, ραδιοφωνικοί παραγωγοί και μπάντες, θα γίνουν ένα με τον κόσμο, σε αυτή την ξεχωριστή επέτειο, που θα θυμίσει σε όλους τους παρευρισκόμενους την μαγευτική πραγματικότητα, μιας σκηνής, που χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει και γίνεται πιο δυνατή.
    Την Πέμπτη 19 Μαϊου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο party των τεσσάρων ετών του 2 Smoking Barrels Radio Show, που με δωρεάν είσοδο και πολλές εκπλήξεις πάνω και κάτω από τη σκηνή, θα αποτελέσει αδιαμφισβήτητα ένα από τα γεγονότα της χρονιάς, για όσους παρακολουθούν την εγχώρια underground μουσική πραγματικότητα.
    Κάτοικοι επαρχίας και εξωτερικού θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το event, με τη μορφή live streaming, μέσω της πλατφόρμας του Local Stage Live, σε παρουσίαση της Χρύσας Οικονομοπούλου, η οποία θα μεταφέρει το κλίμα τις βραδιάς, με συνεντεύξεις από τους καλλιτέχνες και ακόμη περισσότερες εκπλήξεις.
    Το live streaming θα ξεκινήσει στις 20:15 και η είσοδος σε αυτό θα κοστίζει 2.00 ευρώ (πληρωμή με paypal ή πιστωτική / χρεωστική κάρτα). Εισιτήρια για το live streaming μπορείτε να προμηθευτείτε και πριν την ημέρα της συναυλίας σε αυτό το link.

    Εδώ θα βρείτε την ιστοσελίδα της εκπομπής κι εδώ την επίσημη σελίδα στο Facebook.