Tuesday, 31 May 2016 23:26

IMMORTAL: Έτοιμα τα τραγούδια του νέου δίσκου

Written by 
    IMMORTAL: Έτοιμα τα τραγούδια του νέου δίσκου

    Σε ανάρτηση στην προσωπική τους σελίδα στο facebook, οι black metal πιονέροι Immortal ανακοίνωσαν πως έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία της σύνθεσης του νέου, ένατου δίσκου τους. Πληροφορίες για τα κομμάτια, το artwork, την ημερομηνία κυκλοφορίας κλπ αναμένονται.

    Για το νέο album, το συγκρότημα δήλωσε: «Θα είναι το πιο σκοτεινό και ψυχρό μας album εδώ και πολύ καιρό. Αγνό Blashyrkh metal όπως το ξέρουν οι fans μας. Μαγευτικά riffs, παγωμένα φωνητικά και ιστορίες από το μεγάλο βασίλειό μας. Θα΄βρείτε γρήγορα και οργισμένα τραγούδια, επικά τραγούδια και μεγαλύτερη διάρκεια από κάθε προηγούμενο δίσκο μας.»

    Ο Demonaz, κιθαρίστας, ιδρυτής και βασικός στιχουργός της μπάντας που πλέον έχει αναλάβει και τα φωνητικά, προσέθεσε: «Η τεράστια υποστήριξη από το κοινό μας, μας έδωσε έμπνευση γιατί δε θέλαμε να απογοητεύσουμε τους fans. Πέρυσι ολοκληρώσαμε όλα τα τραγούδια και ανυπομονούμε να ηχογραφήσουμε. Η σύνθεση ήταν απίστευτη διαδικασία και είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε τις ηχογραφήσεις.

    «Μετά από τα περσινά γεγονότα ήταν ώρα να επιστρέψουμε στις ρίζες μας και να επαναφέρουμε την αξιοπρέπειά μας ως μπάντα. Ψυχρό και ασυμβίβαστο Blashyrkh metal με αληθινά συναισθήματα είναι αυτό που προσφέρουμε.»

    Σύμφωνα με τη μπάντα, από το 2010 ως το 2014 συνέθεταν τραγούδια για τον διάδοχο του “All Shall Fall” τα οποία όμως κατέληξαν με διαφορετικούς τίτλους και στίχους στον solo δίσκο του αποχωρήσαντα τραγουδιστή Abbath.

    «Έπρεπε να συγκεντρωθούμε στη δημιουργία του δίσκου από το μηδέν γι’ αυτό μας πήρε τόσο χρόνο. Ανυπομονούμε όμως να το ηχογραφήσουμε και να το παρουσιάσαμε σε όσους μας πίστεψαν και μας στήριξαν. Οι Immortal είναι μια ασταμάτητη δύναμη και αυτό ισχύει και για τους fans μας. Δε θα αλλάξουμε ποτέ τη μουσική ή τη συμπεριφορά μας.»

    Ας θυμηθούμε κάτι από την προηγούμενη δισκογραφική τους δουλειά.