Monday, 13 June 2016 20:18

AUSTIN DICKINSON: Φόρος τιμής στον LEMMY από τον γιο του μεγάλου BRUCE (video)

Written by 
    AUSTIN DICKINSON: Φόρος τιμής στον LEMMY από τον γιο του μεγάλου BRUCE (video)

    Στο διάσημο φεστιβάλ Download που διεξήχθη μεταξύ 10 και 12 Ιουνίου στην Αγγλία πραγματοποίησε εμφάνιση με το συγκρότημά του, As Lions ο γιος του τεράστιου Bruce Dickinson, Austin. Στα πλαίσια αυτής, έδωσε μια συνέντευξη στο βρετανικό Ticketmaster.

    Η κουβέντα πήγε και στον αναντικατάστατο Chief Commander Lemmy Kilmister των Motörhead στου οποίου την μνήμη είναι αφιερωμένο το φετινό φεστιβάλ. Διαβάστε τι δήλωσε ο νεαρός frontman και δείτε σε video ολόκληρη τη σύντομη συζήτηση.

    -Το φεστιβάλ αποδίδει φόρο τιμής στον Lemmy. Είναι υπέροχο που μαζεύεται όλη η metal κοινότητα. Πώς σου φαίνεται όλο αυτό, πώς πιστεύεις ότι φαίνεται στους fans και γιατί πιστεύεις ότι είναι σημαντικό να γίνεται;

    -Η μουσική γενικώς είχε πολλές απώλειες φέτος. Πολλοί απ’ όσους έφυγαν αφήνουν κληρονομιά που θα παραμείνει ακλόνητη για πάντα κι αυτό είναι εκπληκτικό. Είναι απίστευτο. Το να βλέπω λοιπόν να αποδίδεται φόρος τιμής στον Lemmy όπως είχε γίνει παλιότερα με τον Dio είναι υπέροχο διότι συσφίγγει τους δεσμούς της κοινότητας γεγονός σημαντικό. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτά που ετοίμασαν για τον Lemmy σήμερα. Είχα την τύχη να τον συναντήσω κάποιες φορές και ήταν πάντοτε ευγενέστατος. Η φήμη του προηγείτο του ίδιου. Ήταν πάντα σαν τον μέσο τύπο που συναντάς σε μια pub όταν συζητούσες μαζί του. Πριν συμβεί αυτό όμως σου κόβονταν τα γόνατα και ίδρωναν οι παλάμες σου! Ήταν μοναδικός, υπέροχη ψυχή.