Tuesday, 21 June 2016 17:16

JOEY JORDISON (ex-SLIPKNOT): "Θα ήταν υπέροχο να συναντηθώ με τη μπάντα και να συζητήσουμε για ένα reunion"

Written by 
    JOEY JORDISON (ex-SLIPKNOT): "Θα ήταν υπέροχο να συναντηθώ με τη μπάντα και να συζητήσουμε για ένα reunion"

    Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρώην drummer των Slipknot, Joey Jordison εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στη μπάντα εάν γίνει μια συνάντηση μεταξύ αυτού και των υπόλοιπων μελών της. Διαβάστε παρακάτω τι ακριβώς δήλωσε.

    «Ειλικρινά, δεν προσπαθώ να κάνω τα πράγματα δραματικά αλλά εάν ανέκυπτε κάποιο τέτοιο θέμα, αυτό που θα ήθελα να κάνω είναι να ξαναβρεθώ με το συγκρότημα.

    «Θα ήθελα να τους δω, να αγκαλιαστούμε και να ξανανιώσουμε την ενέργεια που είχαμε όταν ήμαστε νέοι και πεινασμένοι.

    «Είναι τα αδέλφια μου. Θα αγκαλιαζόμασταν και θα συζητούσαμε όπως παλιά. Θα μέναμε ξάγρυπνοι όλη νύχτα σχεδιάζοντας τα όσα θέλουμε να κάνουμε. Έτσι θα ήθελα να το κάνω.

    «Θα ‘πρεπε να είναι πρόσωπο με πρόσωπο. Αν συμβεί θα είναι υπέροχο όμως ο χρόνος θα δείξει.»

    Υπενθυμίζουμε ότι ο Joey Jordison είχε απολυθεί μέσω e-mail το 2013 για αδιευκρίνιστους αρχικά λόγους και η πικρία του για το γεγονός ήταν εμφανής.

    Πρόσφατα σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι αιτία της λήξης της θητείας του στους Slipknot ήταν μια σπάνια νευρολογική ασθένεια που δεν του επέτρεπε να παίζει τύμπανα σωστά και έπρεπε μάλιστα να ανεβαίνει στη σκηνή υποβασταζόμενος.

    Ας θυμηθούμε κάτι από την τελευταία studio δουλειά του Joey Jordison με τους Slipknot, το album "All Hope Is Gone" του 2008.