Friday, 01 July 2016 14:58

CD ΤΕΥΧΟΥΣ ΙΟΥΝΙΟΥ “Epicus Doomicus Hellenicus: 30th Year Anniversary”: SOLITARY SABRED

Written by 
    CD ΤΕΥΧΟΥΣ ΙΟΥΝΙΟΥ “Epicus Doomicus Hellenicus: 30th Year Anniversary”: SOLITARY SABRED

    Με αφορμή την επέτειο αυτό το μήνα των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του μνημειώδους “Epicus Doomicus Metallicus” των Candlemass, το Metal Hammer αποδίδει στον θεόρατο αυτό δίσκο, τον φόρο τιμής που του αξίζει τόσο στις σελίδες του όσο και στο CD. Στο τεύχος Ιουνίου, η συντακτική ομάδα του Metal Hammer δίνει πάσα σε 6 εξαιρετικές ελληνικές μπάντες που διασκευάζουν αυτό το ορόσημο του heavy metal σύμπαντος, στο tribute album “Epicus Doomicus Hellenicus" που συνοδεύει το έντυπο.

    Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τη διασκευή των τρομερών Κύπριων Solitary Sabred στο αμίμητο έπος “A Sorcerer’s Pledge” που κλείνει τον δίσκο άρα και το tribute album καθώς και τις εξαιρετικές προσπάθειες των Shattered Hope στο “Solitude”, των Doomocracy στο “Demons Gate”, των Immensity στο “Crystal Ball”, των Sorrows Path στο “Black Stone Wielder” και των Sorrowful Winds στο “Under the Oak” που έχουν ήδη δημοσιευθεί στη διάρκεια του μήνα.

    Είμαστε βέβαιοι ότι όποιος βάζει στην δισκοθήκη του σπιτιού του αυτό το album, δεν το μετανιώνει. Doom or be Doomed Eternally.

    Track listing:

    01. SHATTERED HOPE “Solitude”
    02. DOOMOCRACY “Demons Gate”
    03. IMMENSITY “Crystal Ball”
    04. SORROWS PATH “Black Stone Wielder”
    05. SORROWFUL WINDS “Under the Oak”
    06. SOLITARY SABRED “A Sorcerer’s Pledge”