Saturday, 02 July 2016 21:47

THY ART IS MURDER, THE ACACIA STRAIN, FIT FOR AN AUTOPSY: Κυκλοφορία κοινού mini - album, νέο lyric video και κομμάτι από τους πρώτους

Written by 
    THY ART IS MURDER, THE ACACIA STRAIN, FIT FOR AN AUTOPSY: Κυκλοφορία κοινού mini - album, νέο lyric video και κομμάτι από τους πρώτους

    Τον Δεκέμβρη του 2015 τρία ισχυρά ονόματα της metalcore/deathcore σκηνής, οι Thy Art Is Murder, The Acacia Strain και Fit For An Autopsy, αποφάσισαν να συνεργαστούν και να κυκλοφορήσουν ένα κοινό mini - album.

    Το όνομα αυτής της σύμπραξης είναι “The Depression Sessions” και θα κυκλοφορήσει στις 12 Αυγούστου από την Nuclear Blast και σε digital μορφή αλλά και σε περιορισμένο αριθμό βινυλίων.

    Την παραγωγή, μίξη και mastering του “The Depression Sessions” ανέλαβε ο Will Putney ενώ και οι τρείς μπάντες ηχογράφησαν στα Graphic Nature Audio στο Belleville του Νιου Τζέρσεϊ. Το εντυπωσιακό εξώφυλλο αποτελεί δημουργία του Dan Bradley βασισμένο σε σχέδιο της Forefathers.

    Ένα δυνατό δείγμα μπορείτε να ακούσετε παρακάτω με το καινούριο lyric video για το κομμάτι “They Will Know Another” από τους Thy Art Is Murder, το οποίο μαζί με την διασκευή στο “Du Hast” των Rammstein είναι τα τελευταία κομμάτια απου ηχογράφησε η μπάντα με τον CJ McMahon στα φωνητικά.

    Το tracklist του “The Depression Sessions” είναι:

    01. Thy Art Is Murder - "They Will Know Another"

    02. The Acacia Strain - "Sensory Deprivation"

    03. Fit For An Autopsy - "Flatlining"

    04. Thy Art Is Murder - "Du Hast" (διασκευή Rammstein)

    05. The Acacia Strain - "Black Hole Sun" (διασκευή Soundgarden)

    06. Fit For An Autopsy - "The Perfect Drug" (διασκευή Nine Inch Nails)