Thursday, 07 July 2016 16:59

Από αφαίρεση καλοήθειας αναρρώνει ο PAUL DI’ANNO

Written by 
    Από αφαίρεση καλοήθειας αναρρώνει ο PAUL DI’ANNO

    Χτες είδε το φως της δημοσιότητας μια προ ημερών δήλωση του προσωπικού φίλου του Paul Di’Anno, κι επίσης πρώην τραγουδιστή των Iron Maiden, Blaze Bayley, στην οποία ανέφερε ότι ο τραγουδιστής των θρυλικών “Iron Maiden” και “Killers” βρίσκεται στο νοσοκομείο ακολουθώντας αγωγή για τον καρκίνο στην οποία ο οργανισμός του ανταποκρίνεται.

    Εντούτοις, σε σημερινή του δήλωση ο ίδιος ο Paul Di'Anno αρνήθηκε ότι πάσχει από την επάρατη νόσο υποστηρίζοντας ότι ο Blaze Bayley, στηρίχθηκε στα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων όταν υπήρχαν ακόμα φόβοι για κάτι τέτοιο.

    Χαρακτηριστικά ανέφερε στο Classic Rock: «Κατέρρευσα στο σπίτι μου όταν επέστρεψα από την Αργεντινή και μια μαγνητική αποκάλυψε μια τεράστια μαύρη σκιά στους πνεύμονές μου. Πίστευα ότι είχα φτάσει στο τέλος όμως τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν καλοήθεια.

    «Ήταν ένα μεγάλο μολυσμένο απόστημα στο μέγεθος μπάλας του rugby με το οποίο ζούσα εδώ και λίγα χρόνια.

    «Οι γιατροί είπαν πως προκλήθηκε από μικρόβια που κυκλοφορούν στον αέρα και ως εκ τούτου η μόλυνση θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε.

    «Χρειάζεται να αναρρώσω μετά την εγχείρηση και έμεινα στην Αγγλία αντί να επιστρέψω στο σπίτι μου στο Sao Paulo στη Βραζιλία.»

    Ταυτόχρονα ο Paul Di’Anno βρίσκεται σε λίστα αναμονής για μόσχευμα για το αριστερό του γόνατο το οποίο πρέπει να αντικατασταθεί χειρουργικά διότι πάσχει από χρόνια αρθριτικά προβλήματα που είχαν ως αποτέλεσμα να εμφανιστεί πρόσφατα στη σκηνή σε αναπηρικό καροτσάκι: «Κάνω πολλές φυσιοθεραπείες στο αριστερό μου γόνατο για να μπορέσω να ξαναπερπατήσω. Έχω ήδη χειρουργηθεί και αντικαταστήσει το δεξιό γόνατο οπότε μόλις τελειώσω και με το αριστερό θα είμαι εντάξει.

    «Πονάω πάρα πολύ και με στενοχωρεί. Παίρνω 30 χάπια την ημέρα και κυκλοφορώ με καροτσάκι. Όλοι όμως λένε ότι δείχνω να καλυτερεύω οπότε προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά.

    «Πιστεύω πως έχω σταθεί τυχερός γενικά όμως οι τελευταίοι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι. Θέλω να ευχαριστήσω όσους μου έστειλαν κείμενα και μηνύματα υποστήριξης. Δεν τους βλέπω ως fans αλλά ως αδέλφια μου και αυτό σημαίνει πολλά για μένα.»

    Υπενθυμίζουμε ότι τα προβλήματα υγείας του Paul Di’Anno ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τον Μάιο όταν και ανακοινώθηκε πως δεν θα περιοδεύσει τον Ιούνιο στη Βραζιλία εξαιτίας της εισαγωγής του σε νοσοκομείο χωρίς να αναφέρεται η αιτία.

    Η επίμαχη δήλωση του Blaze Bayley, πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουλίου στο χιλιανό μέσο HumoNegro και ανέφερε τα εξής: «Ο Paul βρίσκεται στο νοσοκομείο επειδή πάσχει από καρκίνο και ταυτόχρονα έχει προβλήματα με τα γόνατα και τον γοφό του. Θα βρίσκεται εκεί για 4 ακόμα μήνες. Ευτυχώς είναι εντάξει και ο οργανισμός του ανταποκρίνεται στη θεραπεία.

    «Έχουμε παίξει μαζί σε πολλές συναυλίες παγκοσμίως, στη Σουηδία, στη Ρωσία, στην Αυστραλία, και το μοναδικό μέρος που δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε κάτι τέτοιο είναι στη Νότια Αμερική. Επομένως, όταν καλυτερεύσει, από του χρόνου θα είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μια τέτοια περιοδεία.

    Από πλευράς μας, ευχόμαστε περαστικά και καλή ανάρρωση.