Friday, 08 July 2016 14:33

AC/DC: Ο μπασίστας Cliff Williams αποφασίζει την απόσυρσή του

Written by 
    AC/DC: Ο μπασίστας Cliff Williams αποφασίζει την απόσυρσή του

    Ο Cliff Williams δήλωσε πως θα σταματήσει τις περιοδείες και τις ηχογραφήσεις με τους AC/DC μετά το τρέχον tour. Υποστηρίζει πως είναι αυτό που πρέπει να γίνει.

    Η αποκάλυψη του μπασίστα στηρίζεται σε μία σειρά κακοτυχιών που βασάνισαν το συγκρότημα. Τον περασμένο χρόνο, ο πρώην ντράμμερ Phil Rudd καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες καθώς κρίθηκε ένοχος για χρήση ουσιών και απειλών να σκοτώσει έναν πρώην εργαζόμενο. Το 2014, η μπάντα ανακοίνωσε την απόσυρση του κιθαρίστα Malcolm Young αφού διαγνώστηκε με άνοια.

    Οι AC/DC συνέχισαν με τον Axl Rose ως "guest vocalist", πράγμα που σημαίνει πως ο Williams δε βρίσκεται πλέον με τα άτομα που εδώ και δεκαετίες έπαιζε μαζί.

    «Είναι όλα όσα γνώριζα τα τελευταία 40 χρόνια, αλλά μετά από αυτή την περιοδεία αποσύρομαι. Το να χάσω τον Malcolm, αυτό που συνέβη με τον Phil και η απουσία του Brian τώρα, έκαναν τα πράγματα να αλλάξουν πολύ. Το νιώθω μέσα μου πως είναι αυτό το σωστό» λέει ο Cliff στο Gulfshore Life.

    Προσθέτει πως είναι περήφανος για όσα έχει καταφέρει η μπάντα και ειδικά για το γεγονός πως το album "Back in Black" έφτασε στα κορυφαία έξι best seller των Ηνωμένων Πολιτειών.

    «Όταν ξεκινάς, ελπίζεις να πετύχεις. Γι' αυτό δουλεύεις. Αλλά ποτέ δε ξέρεις πραγματικά. Είναι αρκετά σουρεαλιστικό, αλήθεια.»