Monday, 11 July 2016 14:04

TUOMAS HOLOPAINEN (NIGHTWISH): Πληροφορίες για το νέο DVD και για επερχόμενη επετειακή συναυλία

Written by 
    TUOMAS HOLOPAINEN (NIGHTWISH): Πληροφορίες για το νέο DVD και για επερχόμενη επετειακή συναυλία

    Ο ηγέτης των Nightwish Tuomas Holopainen, σε συνέντευξή του στο Kaaos TV, μίλησε για το επερχόμενο DVD και την ημερομηνία κυκλοφορίας του, καθώς και για την συναυλία των 20 χρόνων της μπάντας που θα διεξαχθεί στο Himos Park στην πόλη Jämsä της Φινλανδίας.

    Σχετικά με το anniversary show δήλωσε: «Αρχικά, είναι περίπου μία απλή επίσημη συναυλία. Απλά έτυχε να πέφτει στον μήνα που δημιουργήθηκε η μπάντα. Αλλά δεν διαφημίζουμε το show ως επετειακό για τα 20 χρόνια μας. Θα υπάρχουν όμως λίγες μικρές εκπλήξεις σε αυτή... Ας περιμένουμε και θα δούμε. Θα είναι μια καλή βραδιά.»

    Στη συνέχεια, ρωτήθηκε εάν η συναυλία αυτή θα υπάρχει στο επερχόμενο DVD: «Δε θα βιντεοσκοπηθεί για αυτόν τον λόγο, γιατί είναι λίγο αργά. Εννοώ πως έχουμε τελειώσει την επεξεργασία των shows και ασχολούμαστε με τον ήχο. Το εξώφυλλο είναι ήδη στη διαδικασία εκτύπωσης, επειδή στόχος μας είναι να κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα. Οπότε ό,τι θα περιλαμβάνει το DVD -δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τις λεπτομέρειες ακόμη- έχει βιντεοσκοπηθεί. Μόλις χθες έκανα όλη μέρα editing και δείχνει πολύ καλό.»