Monday, 11 July 2016 16:59

JOE PERRY (AEROSMITH): Διακομίστηκε στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια συναυλίας των HOLLYWOOD VAMPIRES

Written by 
    JOE PERRY (AEROSMITH): Διακομίστηκε στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια συναυλίας των HOLLYWOOD VAMPIRES

    Χτες, Κυριακή 10 Ιουλίου οι Hollywood Vampires, το super group που σχημάτισαν οι Alice Cooper, Joe Perry και Johnny Depp, έδιναν συναυλία στο Ford Amphitheater στον πεζόδρομο του Coney Island στο Brooklyn της Νέας Υόρκης.

    Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, με μόλις δύο κομμάτια να έχουν ακουστεί, ο κιθαρίστας Joe Perry γνωστός ως ιδρυτικό μέλος των τεράστιων Aerosmith, αισθάνθηκε αδυναμία με αποτέλεσμα το προσωπικό του χώρου να σπεύδει να τον βοηθήσει και τελικά να εγκαταλείπει τη σκηνή με την εμφάνιση να συνεχίζεται χωρίς αυτόν.

    Οι αναφορές υποστηρίζουν πως ο πασίγνωστος μουσικός υπέστη καρδιακό επεισόδιο περίπου στις 21:30 όμως διακομίστηκε ταχύτατα στο νοσοκομείο και ως εκ τούτου πλέον η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

    Ο bandmate του, ο θεόρατος Alice Cooper ανήρτησε ένα tweet αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε όλους όσους ρώτησαν για τον αδελφό μας Joe Perry. Η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί, η οικογένειά του βρίσκεται κοντά του και δέχεται την καλύτερη περίθαλψη.»

    Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε σε video τον Joe Perry να δυσκολεύεται να παίξει και τελικά να αποχωρεί από τη σκηνή για να καταρρεύσει εν συνεχεία και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

    Οι Hollywood Vampires είναι ένα σχήμα που δημιούργησαν οι Alice Cooper στη φωνή και οι Joe Perry και Johnny Depp στις κιθάρες ώστε να τιμήσουν μεγαθήρια της rock μουσικής και συνοδοιπόρους των δύο πρώτων στα πολυθρύλητα 70s. Μαζί τους έχουν εμφανιστεί διάφοροι guests όπως ο σπουδαίος Geezer Butler ενώ στην τρέχουσα περιοδεία, την βασική τριάδα πλαισιώνουν οι Matt Sorum (ex-Guns N’ Roses) στα τύμπανα, Robert DeLeo (Stone Temple Pilots) στο μπάσο, Tommy Henriksen (Alice Cooper) στις κιθάρες και Bruce Witkin (The Kids) στα πλήκτρα. Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει έναν ομώνυμο δίσκο πέρσι, με 2 νέες συνθέσεις και διασκευές αγαπημένων κομματιών.