Saturday, 16 July 2016 18:31

IN FLAMES: Πληροφορίες για το νέο live DVD (trailer)

Written by 
    IN FLAMES: Πληροφορίες για το νέο live DVD (trailer)

    Εν αναμονή ενός νέου studio δίσκου, οι πρωτοπόροι του μελωδικού death ήχου, In Flames πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα DVD ζωντανά μαγνητοσκοπημένο «εντός έδρας» στην πόλη όπου σχηματίστηκαν, το Gothenburg της Σουηδίας.

    Τίτλος του, “Sounds from the Heart of Gothenburg” και αναμένεται να βρεθεί σε κυκλοφορία στις 23 Σεπτεμβρίου μέσω της Nuclear Blast. Η συναυλία που μαγνητοσκοπήθηκε, είναι από το Scandinavium στο Gothenburg στις 7 Νοεμβρίου του 2014, στα πλαίσια της περιοδείας για το πρόσφατο album τους, “Siren Charms” που ήταν και το τελευταίο με τον επί σειρά ετών drummer Daniel Svensson που αποχώρησε για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

    Ο κιθαρίστας της μπάντας, Björn Gelotte δηλώνει χαρακτηριστικά: «Αυτό το DVD είναι για οποιονδήποτε παρακολουθεί την πορεία μας. Έχουμε τραγούδια από τα πρώτα χρόνια, από τα ενδιάμεσα καθώς και από την πρόσφατη εποχή μας. Στις συναυλίες πρέπει να περνάμε καλά και εμείς και το κοινό έτσι προσπαθούμε να έχουμε ωραία ροή στο set μας με καλές δυναμικές και διαφορετικά τραγούδια.»

    Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα δύο trailers που έχει δημοσιεύσει η Nuclear Blast και να δείτε το εξώφυλλο του DVD.