Thursday, 28 July 2016 11:45

JON OLIVA: Καθησυχάζει τους fans του για το mini εγκεφαλικό του τον Απρίλιο

Written by 
    JON OLIVA: Καθησυχάζει τους fans του για το mini εγκεφαλικό του τον Απρίλιο

    Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από μερικούς μήνες και που δεν είχε γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό αποκάλυψε ο τεράστιος Jon Oliva, γνωστός και αγαπημένος από τη δουλειά του στους θεόρατους Savatage και τους Trans-Siberian Orchestra.

    Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του ίδιου που αναρτήθηκε χτες βράδυ στην επίσημη σελίδα της προσωπικής του μπάντας, Jon Oliva’s Pain στο Facebook, ο σπουδαίος frontman και συνθέτης δήλωσε πως τον Απρίλιο υπέστη ένα mini εγκεφαλικό από το οποίο, ευτυχώς, έχει αναρρώσει πλήρως με τη βοήθεια των γιατρών και συγκεντρώνει την προσοχή και τις δυνάμεις του για το επόμενο δισκογραφικό του βήμα.

    Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    «Αγαπημένοι φίλοι,

    «Ξέρω πως έχουμε χαθεί εδώ και λίγο καιρό, γι’ αυτό σκέφτηκα πως είναι ώρα να σας πω τα νέα μου.

    «Όπως κάποιοι από εσάς ξέρετε (αν και όχι οι περισσότεροι), αντιμετώπισα ένα εγκεφαλικό τον Απρίλιο. Δεν ήταν τόσο σοβαρό όσο θα μπορούσε να είναι όμως μου άφησε κάποιες προκλήσεις σχετικά με την ανάρρωσή μου οι οποίες είναι συχνό φαινόμενο μετά από τα εγκεφαλικά. Ύστερα από φυσικοθεραπείες και συνεδρίες αποκατάστασης, φτάνω πλέον σε κανονικά επίπεδα και νιώθω ξανά αυτοπεποίθηση για να ηχογραφήσω νέα μουσική. Εννοείται, βέβαια, πως ένα τόσο τραυματικό πρόβλημα υγείας ήταν σαν «αφύπνιση» για ‘μένα…ω ναι!

    «Δε μετανιώνω για τον τρόπο που έζησα τη ζωή μου. Ήταν ο rock ‘n’ roll τρόπος ζωής από τα 18 μου. Ήταν το μόνο που ήξερα και το ‘χω απολαύσει πάρα πολύ ως τώρα. Έρχεται όμως κάποια στιγμή που πρέπει ο καθένας μας να πάρει κάποιες αποφάσεις που του αλλάζουν τη ζωή, κι εγώ το έκανα!

    «Έτσι, με μια φρέσκια και ανανεωμένη προσέγγιση στη ζωή μου μπορώ να συγκεντρωθώ στην κυκλοφορία ενός διπλού δίσκου με νέα μουσική που θα ηχογραφηθεί και θα βγει προς τα έξω πολύ σύντομα. Έχω μαζέψει μια σειρά κομματιών μέσα στην προηγούμενη χρονιά και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτά. Πιστεύω πως όλοι οι fans των Savatage, των Jon Oliva’s Pain, των Trans-Siberian Orchestra και των Doctor Butcher θα τα απολαύσουν. Νομίζω πως θα είναι η καλύτερη δουλειά μου και θα ’χει στοιχεία τόσο από τις μουσικές επιρροές μου όσο και από την ιστορία μου. Υπόσχομαι να μην σας απογοητεύσω!

    «Σε όλους, λοιπόν τους fans μου: Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη και τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια που έχουμε περάσει μαζί. Η δίψα σας για μουσική είναι καύσιμο για την ψυχή μου και την αγάπη μου για δημιουργία.

    «Ο θεός να σας έχει καλά, όποιος θεός κι αν είναι αυτός. Περισσότερες πληροφορίες έρχονται σύντομα…

    «Αγάπη και ειρήνη σε όλους σας!

    «Jon “The Mountain King” Oliva»

    Από πλευράς μας ευχόμαστε καλή ανάρρωση και καλή επιστροφή στη δισκογραφία.