Friday, 29 July 2016 11:43

GEOFF TATE'S OPERATION: MINDCRIME: "Left for Dead" (νέο κομμάτι)

Written by 
    GEOFF TATE'S OPERATION: MINDCRIME: "Left for Dead" (νέο κομμάτι)

    Το νέο album Resurrection των Operation: Mindcrime, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου. Στη δημοσιότητα δόθηκε το κομμάτι "Left for Dead" και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.

    Το Resurrection είναι το δεύτερο μέρος της μουσικής τριλογίας του Geoff Tate (Queensrÿche). Ένα χρόνο μετά από το πρώτο μέρος της, The Key, η μπάντα συνεχίζει στο πνεύμα ενός ιστορικού δίσκου.

    Resurrection tracklisting:

    01. Resurrection
    02. When All Falls Away
    03. A Moment In Time
    04. Through the Noize
    05. Left For Dead
    06. Miles Away
    07. Healing My Wounds
    08. The Fight
    10. Taking On The World (Feature Tim "Ripper" Owens and Blaze Bayley)
    11. Invincible
    12. A Smear Campaign
    13. Which Side You're On
    14. Into The Hands Of The World
    15. Live From My Machine

    Στον δίσκο συμμετέχουν οι:

    Geoff Tate - Vocals, Keyboards, Saxophone
    Kelly Gray - Guitars, Bass, Vocals
    Scott Moughton - Guitars, Keyboards
    Randy Gane - Keyboards
    Dave Ellefson - Bass
    John Moyer - Bass
    Simon Wright - Drums
    Scott Mercado - Drums
    Brian Tichy - Drums
    Tim "Ripper" Owens - Vocals
    Blaze Bayley - Vocals
    Mark Daily - Vocals
    Nick Greatrex - Guitars