Saturday, 30 July 2016 19:42

THE DILLINGER ESCAPE PLAN: Τίτλος και ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου δίσκου (trailer)

Written by 
    THE DILLINGER ESCAPE PLAN: Τίτλος και ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου δίσκου (trailer)

    Έτοιμη είναι η νέα δισκογραφική δουλειά της αμερικανικής mathcore μπάντας των The Dillinger Escape Plan και έγιναν γνωστές οι πρώτες πληροφορίες.

    Ο δίσκος έχει τον τίτλο “Dissociation” και θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου μέσω της εταιρίας/κολλεκτίβας Party Smasher Inc. που έχει ιδρύσει ο κιθαρίστας της μπάντας, Ben Weinman, σε συνεργασία με την Cooking Vinyl.

    Ο Weinman αναφέρει σε δήλωσή του: «Είναι βαρύς. Είναι πολύ βαρύς, είναι σίγουρα σκοτεινός μα νομίζω πως είναι πιο περίεργος από τον τελευταίο μας δίσκο. Υπάρχουν riffs και ιδέες πραγματικά παράξενες. Κανείς δεν ακούγεται σαν τους Dillinger και είμαι περήφανος που το λέω. Μπορεί να είμαστε ακόμα και η χειρότερη μπάντα στον κόσμο αλλά όταν ακούω τη μουσική μας δεν πιστεύω πως κάποιος θα έγραφε riffs σαν κι αυτά. Και αυτό είναι που με κάνει περισσότερο περήφανο απ’ όλα. Αυτό άλλωστε πρέπει να κάνουν όλοι, αυτό προσπαθούμε να γίνουμε κι εμείς: μια μπάντα που ξεχωρίζει.»

    Το συγκρότημα προς το παρόν θα βγει στο δρόμο σε μια αμερικανική περιοδεία, και εδώ μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer για τον δίσκο, όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook.

    Ας θυμηθούμε και κάτι από τον πρόσφατο δίσκο των The Dillinger Escape Plan, “One of Us Is the Killer” που κυκλοφόρησε το 2013.