Saturday, 27 August 2016 19:21

IN FLAMES: “The Truth” (νέο κομμάτι)

Written by 
    IN FLAMES: “The Truth” (νέο κομμάτι)

    Λίγο μετά την ανακοίνωση των πρώτων πληροφοριών για τον νέο δίσκο τους, “Battles” και τη δημοσίευση του κομματιού “The End” από αυτόν, οι In Flames μας προσφέρουν μια ακόμα γεύση από το επερχόμενο πόνημά τους. Ο λόγος για το τραγούδι “The Truth” που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

    Παράλληλα, η μπάντα γύρισε ένα making of video για το “Battles” με τους Anders Fridén (φωνή) και Björn Gelotte (κιθάρα) να απαντούν σε διάφορες ερωτήσεις αναφορικά με το album. Από αυτό το video μαθαίνουμε πως το εξώφυλλο σχεδίασε ο Blake Armstrong, υπεύθυνος και για εκείνο του προηγούμενου δίσκου, “Siren Charms”.

    Για τον λόγο που επέλεξαν τον συγκεκριμένο τίτλο ο Anders Fridén αναφέρει: «Όλοι οι τίτλοι των δίσκων μας προκύπτουν αργά στη διάρκεια της δημιουργίας τους. Πρώτα γράφω τους στίχους, και ύστερα, αφού τελειώσουμε, τους συγκεντρώνω και κοιτάζω το album ως σύνολο προσπαθώντας να βρω ποιο είναι το κοινό θέμα. Το “Battles” έχει να κάνει με την εσωτερική πάλη που συμβαίνει σε όλους μας από πολύ νεαρή ηλικία ως και τη μέρα που πεθαίνουμε. Σε αυτό αναφέρεται ο νέος δίσκος, και όλοι μπορούν να ταυτιστούν με αυτό.»

    Υπενθυμίζουμε πως το “Battles” κυκλοφορεί στις 11 Νοεμβρίου μέσω της Nuclear Blast.

    Παρακολουθήστε επίσης και το teaser video με τους Gelotte και Fridén.