Thursday, 01 September 2016 21:22

BLACK STAR RIDERS: Δηλώσεις για το επερχόμενο album

Written by 
    BLACK STAR RIDERS: Δηλώσεις για το επερχόμενο album

    Ύστερα από μια χρονιά γεμάτη συναυλίες, οι Black Star Riders, το σχήμα που δημιούργησε ο σπουδαίος κιθαρίστας και συνοδοιπόρος του αναντικατάστατου Phil Lynott στους Thin Lizzy, Scott Gorham παρέα με τον Ricky Warwick στη φωνή, έχουν ολοκληρώσει τη νέα τους δισκογραφική δουλειά.

    Το τρίτο album του κουιντέτου έχει τον τίτλο “Heavy Fire” και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017 μέσω της Nuclear Blast.

    Ο frontman της μπάντας δηλώνει: «Μοιάζει σαν να έχει περάσει ένας αιώνας από την περιοδεία με τους Def Leppard και τους Whitesnake, οπότε ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στο δρόμο ως Black Star Riders. Λίγο πριν τη νέα περιοδεία θα βγει και ο νέος μας δίσκος και θα είναι τέλειο να παίξουμε νέα τραγούδια μαζί με κάποια αγαπημένα από τις προηγούμενες δύο δουλειές. Το γεγονός πως μαζί μας θα παίζουν οι παλιοί μου φίλοι Backyard Babies, Gun και The Amorettes είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα μιας τέλειας περιοδείας.»

    Αυτή τη στιγμή το συγκρότημα δουλεύει στο Nashville εκ νέου με τον παραγωγό Nick Raskulinecz (Rush, Alice in Chains) και προσθέτουν τις τελικές πινελιές στον σχεδόν ολοκληρωμένο δίσκο. Ο μεγάλος Scott Gorham αναφέρει: «Είναι εξαιρετικό που συνεργαζόμαστε ξανά με τον Nick. Μετά την εξαιρετική δουλειά του στο “The Killer Instinct” δεν σκεφτήκαμε καν αν θα συνεχίσουμε αυτή τη σχέση. Ο νέος δίσκος θα σας πάρει τα μυαλά!»

    Ας ακούσουμε κάτι από το προηγούμενο δισκογραφικό βήμα της μπάντας εν αναμονή των πρώτων δειγμάτων από το “Heavy Fire”.