Friday, 02 September 2016 15:11

SAXON: "Let Me Feel Your Power" (νέο live album)

Written by 
    SAXON: "Let Me Feel Your Power" (νέο live album)

    Οι θρυλικοί Saxon θα κυκλοφορήσουν το δέκατο live album τους "Let Me Feel Your Power" μέσω της UDR Music στις 23 Σεπτέμβρη όσον αφορά την Ευρώπη και 7 Οκτωβρίου όσον αφορά τη Βόρεια Αμερική.

    Το album συμπεριλαμβάνει 16 κομμάτια από τη συναυλία στο Μόναχο της Γερμανίας τον Νοέμβριο του 2015 και στο Μπράιτον τον Ιανουάριο του 2016. Επίσης θα έχει bonus υλικό από το live στο Σικάγο, τον Σεπτέμβριο του 2015.

    Το "Let Me Feel Your Power" θα είναι διαθέσιμο σε αρκετές μορφές.

    "Let Me Feel Your Power" track listing:

    01. Battering Ram*
    02. Motorcycle Man*
    03. Sacrifice*
    04. Destroyer*
    05. Power And The Glory*
    06. 20000FT*
    07. Devil's Footprint*
    08. Heavy Metal Thunder*
    09. Queen Of Hearts*
    10. Princess Of The Night*
    11. Wheels Of Steel*
    12. Denim And Leather*
    13. Crusader*
    14. Eye Of The Storm#
    15. Battalions Of Steel#
    16. Requiem#

    *live in Munich
    #live in Brighton

    Bonus Material (Live In Chicago):

    01. Motorcycle Man
    02. Battering Ram*
    03. This Town Rocks
    04. Sacrifice
    05. Power And The Glory
    06. Solid Ball Of Rock
    07. Dallas 1 PM
    08. Heavy Metal Thunder
    09. Rock The Nations
    10. The Eagle Has Landed
    11. Wheels Of Steel
    12. Backs To The Wall
    13. Just Let Me Rock
    14. Strong Arm Of The Law
    15. 747 (Strangers In The Night)
    16. Princess Of The Night
    17. Crusader*
    18. Denim And Leather

    *only available as video content; not available on CD or digital