Friday, 02 September 2016 15:56

METALLICA: Μιλούν για τον Cliff Burton

Written by 
    METALLICA: Μιλούν για τον Cliff Burton

    Οι τεράστιοι Metallica κυκλοφορούν στις 13 Σεπτεμβρίου το "Metallica: Back to the Front", την ιστορία του δίσκου "Master of Puppets" και της περιοδείας που ακολούθησε μετά την κυκλοφορία του.

    Καινούριο βίντεο κυκλοφόρησε, όπου τα μέλη των Metallica θυμούνται τον Cliff Burton, μιλούν γι'αυτόν καθώς και για τον πατέρα του, Ray, που εδώ και χρόνια παραμένει η πατρική φιγούρα του συγκροτήματος. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

    «Ακόμη μου λείπει ο Cliff και θέλω πολύ να τον δω ξανά κάποια στιγμή. Το να βλέπω φωτογραφίες που δεν έχω ξαναδεί, ειδικά σ'αυτές που είμαστε μαζί, είναι υπέροχο. Το να παίρνω ένα ακόμη κομμάτι του στην καρδιά μου, είναι φοβερό.» λέει ο James Hetfield.

    Ο Lars Ulrich λέει: «Ο Ray Burton είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και -προφανώς- το γεγονός πως είναι πατέρας του Cliff είναι ένας ακόμη λόγος για να τον θέλουμε γύρω μας. Αλλά δεν είναι ο πρωταρχικός λόγος.»

    «Ο Ray έζησε όλες αυτές τις εμπειρίες με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του και όποτε μπαίνει σε ένα δωμάτιο που βρισκόμαστε εμείς και νιώθουμε τόσο τυχεροί που ήρθε, πάντα φέρνει αυτή την θετική ενέργεια μαζί του.» συμπληρώνει ο Lars.

    «Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Ray Burton. Εμπνέει τόσο πολύ. Η ενέργειά του, η αγάπη του για τη ζωή, είναι τόσο ελκυστικά σε μένα επειδή συνήθως είμαι ακριβώς το αντίθετο. Παρόλα αυτά πάντα μου δημιουργεί ένα χαμόγελο. Απλά τον κοιτάζω και αρχίζω να χαμογελάω.» δηλώνει ο Hetfield.