Saturday, 10 September 2016 07:11

FATES WARNING: Στην Αθήνα στις αρχές του 2017

Written by 
    FATES WARNING: Στην Αθήνα στις αρχές του 2017

    Με τον υπέροχο νέο δίσκο τους, “Theories of Flight” να έχει μόλις κλείσει ένα τρίμηνο κυκλοφορίας, οι θεόρατοι Fates Warning ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες της ευρωπαϊκής περιοδείας για την προώθησή του.

    Ανάμεσα στις χώρες που θα επισκεφθούν, δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται και η Ελλάδα, καθώς οι progressice μάστορες από το Connecticut, αποτελούν μια διαχρονική αγάπη του ελληνικού κοινού και πάντοτε δίνουν αξιομνημόνευτες συναυλίες στα μέρη μας.

    Όπως συνέβη και το 2014, οι Fates Warning επιλέγουν την Αθήνα για να κλείσουν την ευρωπαϊκή περιοδεία τους, και συγκεκριμένα εμφανίζονται στις 12 Φεβρουαρίου στο Gagarin 205 στην οδό Λιοσίων. Μαζί τους στην περιοδεία θα βρίσκονται οι Armored Dawn καθώς και ένα ακόμη συγκρότημα που θα ανακοινωθεί στο μέλλον. Παράλληλα, στην ανακοίνωση της περιοδείας, έγινε γνωστό πως οι Fates Warning έχουν ολοκληρώσει τα γυρίσματα του video clip για το νέο κομμάτι, “Seven Stars”.

    Οι ίδιοι δηλώνουν για τις επερχόμενες συναυλίες τους: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς επιτέλους ανακοινώνουμε τις ημερομηνίες για το πρώτο σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας μας για το “Theories of Flight”.

    «Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να βγούμε στο δρόμο με το νέο μας album. Θα ανακοινωθούν και άλλες ημερομηνίες σύντομα, καθώς και κάποιες εκπλήξεις γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι.

    «Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους στην περιοδεία. Τα λέμε σύντομα!»

    Μέχρι τότε λοιπόν, ας ακούσουμε το εναρκτήριο “From the Rooftops” από το συγκλονιστικό “Theories of Flight” που κυκλοφορεί από την 1η Ιουλίου μέσω της InsideOut, και ας θυμηθούμε την προηγούμενη εμφάνισή τους στην Αθήνα, και πάλι στο Gagarin στις 15 Νοεμβρίου του 2014.