Thursday, 22 September 2016 11:57

TESTAMENT: Διαδικτυακό παιχνίδι για τον επερχόμενο δίσκο

Written by 
    TESTAMENT: Διαδικτυακό παιχνίδι για τον επερχόμενο δίσκο

    Έναν πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκαν οι θρυλικοί Bay-area thrashers Testament για να κρατήσουν ζεστό το ενδιαφέρον του κοινού εν αναμονή του νέου, 12ου full length δίσκου τους με τίτλο “Brotherhood of the Snake”.

    Πιο συγκεκριμένα, σε αυτή την τοποθεσία μπορείτε να παίξετε το γνωστό σε όλους και αγαπημένο «φιδάκι», με το artwork του νέου δίσκου ως φόντο. Η μπάντα δηλώνει για το παιχνίδι: «Φτάστε τους 666 πόντους για να αποδείξετε ότι είστε άξιοι για να γίνετε μέλος της αδελφότητας. Συνεχίστε να παίζετε για να μπείτε σε αυτήν και να διεκδικήσετε τη θέση για το παγκόσμιο high score.»

    Ο δίσκος κυκλοφορεί στις 28 Οκτωβρίου μέσω της Nuclear Blast και οι Testament έχουν συμπεριλάβει τη χώρα μας στις ημερομηνίες της περιοδείας για την προώθησή του. Συγκεκριμένα, στις 29 και 30 Νοεμβρίου αντίστοιχα, επισκέπτονται την Αθήνα (με support τους Karma Violens και τους Convixion) στο Gagarin 205 και τη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater.

    Ας ακούσουμε εδώ το πρώτο δείγμα από το “Brotherhood of the Snake”, το ομώνυμο τραγούδι με το lyric video που το συνοδεύει. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε και δύο trailers στα οποία ο θηριώδης frontman Chuck Billy και ο κιθαρίστας Eric Peterson μιλούν για τη διαδικασία δημιουργίας και ηχογράφησης του δίσκου.