Friday, 23 September 2016 09:46

RAVENCULT: “Beneath The Relics Of Old” (νέο κομμάτι και πληροφορίες για τον επερχόμενο δίσκο)

Written by 
    RAVENCULT: “Beneath The Relics Of Old” (νέο κομμάτι και πληροφορίες για τον επερχόμενο δίσκο)

    Τις πρώτες πληροφορίες για την νέα δισκογραφική τους δουλειά μαζί με ολοκαίνουριο κομμάτι, δημοσίευσαν οι Αθηναίοι black metallers Ravencult.

    Στις 11 Νοεμβρίου λοιπόν πρόκειται να κυκλοφορήσει το τρίτο album της μπάντα και ντεμπούτο με την Metal Blade, και θα ονομάζεται “Force Of Profanation”.

    Σύμφωνα με το ίδιο το σχήμα:

    “Σε αυτό το πρώτο δείγμα του νέου μας δίσκου, μπορεί κανείς να δει με τα μάτια του ένα μεγάλο μέρος του τι εστί Ravencult της “Force Of Profanation” περιόδου. Επίσης όλα τα σημαντικά στοιχεία του ήχου μας φαίνονται εδώ στην ολότητα τους, συνδυάζοντας την αγάπη μας για το old thrash/d-beat ρυθμό με το μοχθηρό black metal μέσα σε μια ποικιλία ρυθμών. Όσον αφορά του στίχους, το “Beneath The Relics Of Old” είναι εμπνευσμένο από το “At The Mountains Of Madness” του H.P. Lovecraft ολοκληρώνοντας το όραμα μας σχετικά με την κατάβαση στα απύθμενα βάθη του τρόμου. Για εμάς το να προχωράμε μπροστά δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση να ενσωματώσουμε μοντέρνα ή πιο περίπλοκα και τεχνικά μέρη στη μουσική μας. Θέλουμε να τιμούμε τις ρίζες και τον ήχο μας μεγιστοποιώντας κάθε φορά την επιθετικότητα και την νοσηρότητα, διατηρώντας την riff – after – riff νοοτροπία ενώ τα πάντα εκτελούνται με απόλυτη αποφασιστικότητα.”

    Το πρώτο single για το κομμάτι “Beneath The Relics Of Old” μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

    Το tracklist του “Force Of Profanation” είναι:

    01. Tormentor Of Flesh

    02. In Macabre Triumph

    03. Beneath The Relics Of Old

    04. Merciless Reprisal

    05. Into Depths

    06. Doom Oracle

    07. Altar Of Impurity

    08. Temple Of The Void