Wednesday, 28 September 2016 18:51

THE SILENT RAGE: ”Between Harmony & Sorrow” (νέο lyric video)

Written by 
    THE SILENT RAGE: ”Between Harmony & Sorrow” (νέο lyric video)

    Ένα ακόμα lyric video από το φετινό, ντεμπούτο album τους με τίτλο “The Deadliest Scourge” που κυκλοφορεί από την 1η Ιουλίου μέσω της Alone Records δημοσίευσαν οι δικοί μας The Silent Rage. Το κομμάτι που επέλεξαν είναι το “Between Harmony & Sorrow” και μπορείτε να παρακολουθήσετε το video παρακάτω.

    Στο “The Deadliest Scourge” βρίσκουμε κάποια δυνατά ονόματα στους καλεσμένους. Πιο συγκεκριμένα, στο κομμάτι “Shadow Spirit” συμμετέχει παίζοντας ούτι ο Yossi Sassi, κιθαρίστας (έχοντας γράψει και πολλά άλλα έγχορδα) των μεγάλων Ισραηλινών Orphaned Land ως το 2014 και ο Ρώσος Vladimir "Wolf" Reshetnikov των Arkona (Аркона) στη γκάιντα ενώ στα φωνητικά του “Sin of a Pilgrim” βρίσκουμε τον Apollo Papathanasio των Spiritual Beggars και πρώην τραγουδιστή των Firewind.

    Την παραγωγή, τη μίξη και το mastering του δίσκου ανέλαβε ο Fotis Benardo στα Devasoundz Studios στην Αθήνα ενώ το εξώφυλλο φιλοτέχνησε ο Michal Karcz της Parallel Worlds.

    Track listing:

    01. Signal of War
    02. My Race Won't Last
    03. The Deadliest Scourge
    04. Stormwarrior
    05. Between Harmony & Sorrow
    06. Sin of a Pilgrim
    07. Leading the Legions
    08. Proselytize the Masses
    09. The Right to Dream
    10. Thoughts Collapse
    11. A Piece of Eden
    12. Shadow Spirit
    13. Inner Scars

    Ακούστε εδώ και το πρώτο δείγμα από το “The Deadliest Scourge”, το “Proselytize the Masses”. Στο Bandcamp της μπάντας μπορείτε να προμηθευτείτε τον δίσκο και να τον ακούσετε στην ολότητά του.