Friday, 30 September 2016 14:49

SAXON: Στο νέο δίσκο θα υπάρχει κομμάτι αφιερωμένο στους Motörhead

Written by 
    SAXON: Στο νέο δίσκο θα υπάρχει κομμάτι αφιερωμένο στους Motörhead

    Ο τραγουδιστής Biff Byford των θρυλικών Saxon, μίλησε στο EonMusic σχετικά με τον διάδοχο του "Battering Ram" (2015).

    Δήλωσε πως το συγκρότημα έχει ήδη πολλές ιδέες και πως λειτουργούν σε δύο studio. Στο ένα γράφουν και στο άλλο ηχογραφούν.

    Όταν ρωτήθηκε πόσο χρόνο θα τους πάρει ο νέος δίσκος, η απάντηση ήταν: «Θα βρισκόμαστε στο studio μέχρι το τέλος της βδομάδας αυτής και μετά φεύγουμε για ένα festival στη Σουηδία. Όταν επιστρέψουμε θα περάσουμε μια βδομάδα ηχογραφώντας και θα φύγουμε αμέσως μετά για περιοδεία (28 Οκτωβρίου). Οπότε ναι, θα έχουμε ένα διάλειμμα τριών εβδομάδων ανάμεσα, αλλά μάλλον εγώ θα γράφω στίχους και μελωδίες. Συνήθως το κάνω μόνος μου.»

    Ο νέος δίσκος των Saxon θα περιλαμβάνει το τραγούδι με τίτλο "They Played Rock and Roll" το οποίο θα είναι αφιερωμένο στους επίσης θρυλικούς, Motörhead. Σχετικά με αυτό ο Biff είπε: «Έχω τελειώσει τους στίχους για αυτό. Είναι σχετικά με τα 80s. Σχετικά με το "Bomber" tour και το "Ace of Spades". Τότε τους γνωρίσαμε για πρώτη φορά. Στο "Bomber" ήμασταν support, οπότε σχετίζεται με αυτό και με τον δίσκο "No Sleep 'Til Hammersmith" και γενικότερα για τη σκηνή των 80s.»